Dvärg homo porr fråga olle dokumentären play

dvärg homo porr fråga olle dokumentären play

Henrik - du kan hälsa till Marcus L att hans drömträff skulle ha godkänts, han va inte offside, flaggmannen vinkade fel på en annan FFare som inte deltog i spelet.

Grattis till en härlig vårsäsong. Jaha, nu fick jag ju mina fiskar varma då jag är den som får Expressens löpsedlar först av alla.

Inne i tidningen stod det ju inte samma sak. Att han ska lämna ,men inte när. Ett skambud på 4 mille var väl allt som stod. Hoppas styrelsen står emot till säsongen är slut. Satsar ni på Svenska Cupen o Uefa-Cupen som handlar om många matcher om ni går vidare.

Försöker du övertala spelare som eventuellt ska lämna för att stanna till serien är slut med tanke på läget som kanske aldrig kommer igen. TRor du inte Nanne ger upp om det blir som med Ari. Tycker du som jag att ni ska storsatsa på minst en etablerad spelare resten av säsongen om ngn sticker,t. Henrik, jag förstår att du inte orkar kommentera alla korkade ickefotbollsrelaterade insändare här, men det är faktiskt din gästbok och vi är några som vill diskutera fotboll också Andy Vad är du för en människa.

Är det sådana som du som ser till att det blir bråk på fotbollsmatcher. Håll dej hemma nästa match och titta på boxning istället så kanske du får utlopp för dina känslor. Mogna nu din lilla skitstövel. Du kan ju inte vara vuxen ännu. Plötsligt blev jag nedringd efter matchen. Ingen går på Fredde men alla hade sett den på TV4. Du som skriver,skriv ner DIF,men jag brydde mig inte. Jag kan bara hänvisa till din artikel i Barran.

Var för glad för att hacka på Rajalakso. Liksom äntligen kom den ultimata TV-sändningen efter många om o men när det gått åt helvete. Tack för alla grattis från arbetskompisarna,men störst tack till er i KFF. Kan vi inte hålla oss till fotbollsrelaterade ämnen här?

Ni som älskar att gotta er i andra människors olycka kan väl hålla er till Hänt i veckan el dyl? Jag håller inte på Kalmar men jag respekterar människors privatliv, och det borde även ni skadeglada anonyma svin som huserar här också göra Första gången dumpade hon ju Henrik och blev istället tillsammans med brassen och storkyken Alyson.

Nu har hon övergivet Kalmars lagkapten och istället blivit ett par med Kalmars skyttekung Patrik Ingelsten som i sin tur lämnat sin sambo! För i helvete Rydström, agera Jasså är det där han håller till patrik björk!!! Ja för denna sida hinner han ju tydligen inte med. Jag vill gratulera till segern igår. Vilken match vi satt bara i soffan och njöt. Det har varit roligt och läsa tidningarna idag.

De öser beröm över er. Hoppas det fortsätter lika bra efter uppehållet. Alltid lika skönt när någon förnedrar djurgården! Men visst skulle du haft gult kort för avsiktlig hands?

Han dömde ju frispark och inte inkast? Sedan du började blogga på expressen verkar du ständigt hamna på aftonbladets utelista Personligen tycker jag att ni är ett riktigt tråkgäng med usel arena och usla suporters.

Jag hoppas för svens fotbolls skull att ni inte vinner guldet i år. Trots allt detta negande "Tack för att ni förnedrade Djurgården". Härligt med en storseger mot "Fiskmåsarna" idag. Om du fick ta ut ett Allsvenskan-allstars lag, vilka spelare skulle du ta med?? Bodde på samma hotell som er natten innan matchen mot Blåvitt. Har ni inte någon form av gemensam klädsel som gäller på era resor, eller den gäller bara när ni åker till arenan?

Ni såg i alla fall ut som det slödder ni är Tack för en bra match också förresten, visade ju sig att jag inte behövde ångra att jag inte gjorde allt för att hålla er vakna där på natten Så gött de va. Såg precis matchen på TV Efter en grym 1a halvlek så tyckte serieledarna KFF att matchen var vunnen? Ni blev stillastående och tittade på när IFK tog hand om 1a, 2a och 3e bollarna flashback från supercupfinalen!

Hade ni bara satt 3an i slutet på första hade ni nog vunnit. Att ni förlorade mot Elfsborg säger jag inget om med tanke på det hårda spelschemat ni hade fram tills den matchen Aja bara att ta nya tag och se till att inte göra om samma misstag. Vill bara önska lycka till i kväll. Vi bänkar oss i soffan och hoppas på 3 poäng hälsningar Smålänska höglandet. Grattis till segern men hur kunde Cesar missa sista chansen. Men ni leder ju ännu.

Nu kommer två svåra matcher. Gör som förra året. Då slog ni topplagen och nu har ni slagit bottenlagen som ni inte gjorde förra året. Är det en dröm på gång.

Ska Småland vara bäst både i hockey och fotboll?. Mvh från småländska höglandet. Är du också en sån där sjuk djävel. Det finns hjälp om du åker till ett sjukhus och sen frågar du efter psyket där tar dom hand om dej. Hoppas att du blir bra för det är du ju inte nu. Hmmm går någon laget runt? Tråkigt att skadeglädjen alltid är det största som driver folk.

Trots att jag inte är kalmarit tycker jag att ni ska vara stolta över att leda allsvenskan Henke - läste Expressens löpsedel på Maxi idag Valborg Vi gillar deig fast David visste inte ens var du spelade!!!? El Toro och Lasse: Stick och brinn och låt vår lagkapten vara ifred. Lasse och El Toro är ni sjuka i huvudet eller???. Här pratar vi fotboll på denna sidan. Vad håller ni på med. Ni kanske inte ens vet vem som leder i allsvenskan.

Djävla barnrumpor det är det ni är. Det finns andra sidor att gå in på om ni inte vill prata om fotboll. Var sover Sophie inatt? Hur kommer du och Patrik Ingelsten överens nuförtiden. Har hört att ni har gemensamma intressen Hej Henrik, Som gammal elfsborgare är jag förståss väldigt nöjd idag! Men, jag måste säga att som fotbollsälakare, är jag mycket besviken att se det ledande laget i allsvenskan inte ens kan göra två på foten. Ni kanske hade en dålig dag.

Det ni mötte idag var ett spelande lag. Har ni inget motvapen mot detta spelande lag! För egen del hoppas jag att Klamar FF blir ett topplag, er inställning och ödmjukhet skulle vara en god ingridiens i dagens Elfsborg! Bästa hälsningar Peter Florén Bengt Lövgren. Menade givetvis Pluras i Eldkvarn. Din recension av Karlas bok i Barran är bland det bästa jag läst. Enligt min samtid var devisen: Lev hårt,dö ung o bli ett vackert lik.

Nu vågar jag knappt läsa den på grund av alla förträngda minnen som jag tror dyker upp. Ha det bra både på o utanför plan. Varför hade du te x uppdragna ärmar mot ÖSK? Enligt East Front är du inblandad. Vet vilka som skrivit.

Lycka till i fortsättningen! Härlig start på serien!!! Det är ju så man måste gnugga sig i ögonen varje gång man ser tabellen. Är det sant att gatan till Fredriksskans ska döpas om till Elm-Street?? Hur är det med ditt musikintresse, hinner du med det? Vilken låt gillar du bäst på Håkan Hellströms nya? Ni imponerar i allsvenskan, kanske räcker hela vägen i år. Jag vill inte dissa er för mycket men kan hålla med kritikerna om att det skulle vara dåligt för svensk fotboll om ni vann.

Ni har ert spel med ett gäng fyrtorn i backlinjen och allsvenskans bästa spelare på topp. Det tråkiga är dock att ni har en usel publik och spelar på ett skämt till arena.

Ett tips till alla Rydström fans. Det talas mycket om Rydström och torsk på spelargangen. Man kan ju ifrågasätta sanningshalten.. Jag säger inget om domarens eventuella missar, MEN Du kan ju inte ärligt påstå att ditt gula kort var fel, eller? Fast om man som Du skäller ut en 13 åring i en träningsmatch med b-laget mot MAIF, så är du utan tvivel kapabel till mycket dummheter.

Härlig start på säsongen Vi torskade med mot Gais. Ni vann med mot Gais. Alltså hade till er varit logiskt. Jag är iaf stolt över mitt lag som sargade av skador och utvisning nästan stod upp hela vägen. Vi får försöka ta er på söderstadion istället. Och grattis Rydström och KFF. Jaaaaaaaaaaaaaaaaa Fyfan va ni är bra.

Alla skämtar och snackar om att man ska tatuera sig i ansiktet. Men du har sagt ditt genom att göra de så otroligt snyggt och stilrent! Grattis till serieledningen igen men nu är ni ensamma. Tänker ni göra som HV?

Varför inte ha Sveriges bästa lag både i hocky och fotboll från Småland. Det vore ju något för oss Smålänningar. Har det hänt förut att samma landskap är Svenska mästare både i hocky och fotboll? Kan du kolla det ,vore roligt att veta. Vill bara önska lycka till inför matchen ikväll.

Kör på som ni gjorde mot Gais så går det bra. Mvh Smålänska Höglandet Marie. Henrik vad tycker du om AIK-publiken?

Vilket liv det var sist. Jag har hört en massa förslag men inget fungerar. Varje lag som har mycket bråkiga åskådara ska köpa övervakningskamror kanske dyrt men då hittar man IDIOTERNA som är på fotbollsmatchen men skiter ifotbollen och är bara ute efter bråk. Jag har varit på många matcher på Fredden men har aldrig varit i närheten av något bråk.

Det är ju inte AIKs fotbollslags fel att dom har en sjuk del av publiken. Black army gjorde det igen. Fick matchen avbruten så att ett tröttkört decimerat AIK fick hämta sig. AIK spelarna gjorde det igen, tackade idioterna efteråt. SvFF kommer att göra det igen, tilldöma "sitt" lag endast böter.

Hade det varit på söderstadion hade matchen brytits och motståndarna avgått med segern, men så har vi inga representanter i SVFF heller. Håller du på att starta en trend? Henrik Jag fattar inte! Fy fan på er Kalmarbor. Grattis till Serieledningen En bra present på den hundrade matchen. Hoppas att ni håller detta hela säsongen ut. Fy fan va ni är bra. Jag är ju nästan lika bra som er. Vi kommer som vanligt till Fredden när vi har våran semester på Öland och kollar på er.

Tyvärr kan jag inte utnämna dej bästa spelare när Putte gör tre mål. Men han kommer ju från södra delen av det småländska höglandet där vi bor. Mvh från Smålandska höglandet. Jag bara undrar Ljungskile-Hammarby publik Kalmar FF-Ljunskile publik ?????????. Jag och min sängkamrat åkte 17 mil när ni gick från superettan till allsvenskan hon är från Kalmar sen hade vi 17 mil hem. Men den stämnigen som var jag tror att det var mer än personer på Larmtorget då när dom hämtade er på Fredden med motorcyklar och åkte till Larmtorget med er var är dom nu???????????

Gillar inte Kalmarborna sitt KFF. Fy skäms på er Kalmarbor. Om alla tänker som du så funnes det inga krig. På aftonbladets tre kalla lista I o fs i gott sällskap med våran Rami vi håller på att samla ihop till en pall, vill du skänka ett bidrag?

Är aftonbladets lista en hämnd för att du börjat jobba för konkurrenten? För du har väl inte varit sämre än någon annan? Får gratulera till segern mot Sportklubben.. Förresten sprang du för lite och blev kall då du satte på dig långärmat till andra halvlek? Utan överdrift har du under en ganska lång tid "flirtat" med aikfansen genom att fiska efter invektiv för att använda dina uttryck samtidigt som du indirekt erkänner härligheten att spela inför, och ha sådana fans i ryggen.

Nu kommer då frågan som jag inte väntar mig ett vettigt svar på då ett uppseendeväckande sådant möjligen skulle hamna på det "rosa löpet" men frågan måste ändå ställas; skulle du kunna tänka dig att spela för AIK?

Varför undrar jag det? Jag är gnagare och tvärtemot vad du vill göra gällande hatar vi svartgula dig inte, hur skall man kunna hata en kalmarbo? Måhända är du "engagerad" under matcherna och klagar jämt mot de domslut du får emot dig på råsunda vilket väcker verbalt motstånd i stridens hetta, måhända spelar du i damshorts som får Totti att rodna, måhända kan du ibland som under "hemma hos Rydström" i champions league uppträda mer än lovligt arrogant och släpigt men det undgår endast ett fåtal att du är en skön kille med självdistans.

En kalmarbo med jävlar anamma och inte helt oävet passningsspel är helt klart välkommet i svartgult då vår kapten är på utgående Jag har haft problem med datorn. Därför kommer grattis till segern lite försent.

Du lovade skärpning men jag tycker att du var inte skärpt. Alla kan ha en dålig dag. Nu kommer du igen till nästa match och visar att du fortfarande är en av Sveriges bästa mittfältare. Varför får inte dom nya Brassarna spela? Vi hatar dig när du är på planen mot oss, men f ö tror vi att du är en schysst kille med glimten i ögat. När du spelar mot AIK och Djurgår´n älskar vi dig! Vi är Zulu, vi är Bajen! En kompis i förskingringen o lyssnade på sportradion var impad av ljudnivån på E-sektionen.

Så jag tycker att vi ska ha lite credit för stämningen. Utan oss undrar jag hur inramningen skulle bli. Känns som ni efter vintern blivit ett konstgräslag i början av serien. Att skylla på bollmärke osv duger inte på vanligt gräs där bollen studsar lite hipp som happ i början,plus att det är jobbigare.

Vad du gör så sluta i tid. Majlard skriver idel obegripligheter. Inte bara om mig. Men det är bara väldigt komiskt och roligt. Och jag förstod vem du åsyftade Patrik Björk: Och har onekligen glimten i det han gör. Och angående fansen, jag upplever att de ofta ska smutskastas och fördömas. I ärlighetens namn tror jag Tobbe kan ge mig en match, men när vi körde lite hetsande sinsemellan var de kanske , kilo. Nu kör man sina set på drygt 90 kilo, men då är det en massa reps.

Fast vi får knappt köra bänkpress nu för tiden, är inte fotbollsanpassat säger de Haha, L-G Carlstrand, det var en profil. Ja, en hel del trashtalk. Eller, nästan enbart, faktiskt. AIK fanset, Ismahan, Black at heart: Hehe, mig säga så här; jag förstår inte hur spelare kan vilja lämna lag med sådan uppbackning. Men jag har ju fin uppbackning i FF. Det får man nog kategorisera som en rejäl sågning Du hade så rätt i dagens expressen, fansens intensitet och hat och glädje är ju det som inramar en match.

Självklart hatar jag alla Bajens motståndare under match inkl. Positivt hat är miltals ifrån att kasta in saker, slåss etc - det är ett psykotiskt beteende. Har alltid diggat din stil, både på och utanför planen! Ditt "ordkrig" med Majlard är underbart.

Hoppas det tar ett tag innan han fattar att han bara gör bort sig så vi andra får ha lite kul.. Keep up the good work! Tycker Jan Majlard hade mer inträngande djupanalyser när han skrev i Aktuell Rapport. Var ett tag sen.

Den dagen rydström går till AIK då snöar det i helvetet. Du hade dustar med Bojan läste jag, vi får börja kalla honom fotbojan eftersom han trillar omkull hela tiden något måste det ju vara. Annars verkar han faktiskt ha både distans och humor Var det, det bästa du kunde komma på.. Hur mycket tar Henrik Rydström i bänkpress? Vi är roliga där nere, men ni i storstaden verkar helt impotenta Det är alltid underhållande när en person blir så upprörd av lite kritik att denne bestämmer sig för att skriva en så lång krönika att läsaren somnar efter halva läsningen.

Provokationer är alltid roliga, men det krävs också lite respons från huvudpersonen. Ungefär som när jag retade min lillebror när vi var små. Då kunde jag yppa det minsta lilla för att han skulle bli ledsen och börja gråta. Tyvärr har han blivit så gammal att han inte längre låter sig provoceras. Därför är det roligt att åtminstone som åskådare få bevittna ett liknande scenario, samtidigt som man aldrig förvånas av landsortens mindervärdeskomplex.

Och aldrig förr har väl så många kalmariter läst och kommenterat på SvD under en och samma dag? Ni är roliga där nere.. Ser i fotoalbumet att Allsvenskans störste spelare genom tiderna L-G Carlstrand syns på en bild. Du var ju tämligen ung, under L-G: Var det mycket trash-talk? Hur var han att möta? Vad tycker du om honom? Tack, allt är bara fint!

Trevligt att se er igår på Råsunda, det är så väldigt sällan man får se bra lag spela där annars , och riktigt bra kalmarklack för en gångs skull. K det e lugnt släpp ut dina inre känslor och kom till oss vi väntar..! K alla vet att du vill det!!

För fan Henrik, när ska du dra på dig AIK tröjan? Vi vet alla att du vill, dessutom är du välkommen. Nyckeln är att få deras mittbackar att vända och springa, något som AIK alltså inte lyckades med.

Det vore ett underbetyg åt allsvenskan om en så enkel spelare som Henrik Rydström, tråkfotbollens budbärare, kunde leda sitt lag till guld. Jag tror jag aldrig har sett en lagkapten, mittbackar i Tvärskog och Lindsdal inkluderade, göra så lite väsen av sig med bollen. Han vill ju inte ha den! Svarar på några av inläggen. I övrigt, tack alla ni som är positiva och skriver relevanta frågor och åsikter.

Förhoppningsvis har vi ett mer flexibelt spel och kan agera på ett bra sätt även när vi är favoriter. Men vi får se. Nja Pirlo är en annan typ av defensiv mittfältare än mascherano. Pirlo är visserligen i en liten svacka nu, men håller hög klass på det stora hela. Kanske beror det också på den mentala aspekten, att HIF inte kan få fram det dr lilla extra i Allsvenskan inte kan plocka fram den kollektiva känslan lika lätt hemma som i Europa. Hur som helst, de har varit grymma! Jag måste skärpa mig och skriva oftare här.

Jag ska bättra mig. I bussen nu, på väg hem från Stockholm. Med en viss tillfredsställelse. En hel del skönhetsfläckar, men attityden var bra, vi vägrade vika ner oss och personligen kändes det riktigt bra. Jag hade velat ha mer boll, men matchbilden var inte sådan. Däremot kunde jag nästan varje gång få ner bollen på lagkamrater, vilket inte var det lättaste då bollen studsade likt en studsboll.

Det ser kanske självklart ut, men är viktigt - att brytningar och passningar går till laget och inte bara sätts iväg. Där kände jag mig stark. Nu blir det en helt annan match mot Ljungskile. Tack Rydström kanske inte bäst på plan men du var jättebra idag som alltid. Du är en klippa i KFF. Nu har ni visat att KFF slår man inte i första taget. Sa du res på dej din djävel när du hade tacklat ner en AIKare? Förra året förlorade ni många matcher mot bottenlag och nu möter ni Ljungskile.

Får jag be om största möjliga skääääääääääääääääääärpning. Vi vill bara önska lycka till i morgon. Jag skulle ha jobbat men klarar i nte det när ni spelar. Vi bänkar oss i tvsoffan och hoppas på bra fotboll. Välkomna till Myresjö 11 juni då får vi nära. Tänk vad ett halvår går fort! Underbara kommentarer i Aftonbladets sportmagasin.

Ni är ju tippade i topp detta år, vad tror du själv? Måste säga att det ser bra ut för er i år. Vi har för övrigt precis släppt en bajensingel, kanske ska skicka en till dig? Har hört att du har ett bredare musikintresse än de flesta fotbollsspelare Lycka till mot gnaget.

Jag tycker att det är grymt att du sticker ut hakan och är lite smådryg. Lycka till i årets allsvenska med undantag för morgondagens match. Hade gärna sett att AIK fått börja mot ett annat lag. Vad är du för en människa. Jag tror inte att du är normal.

Du skryter med att du har ett stort intresse för att djävlas med folk''. Nja, jag konstaterar snarare än skryter. Sen erkänner du att du är ute på andra sajter för att djävlas med folk???. Hur gammal är du.???? Fyller 17 i Juni. Jag tror inte att jag behöver utveckla det. Alla människor som har IQ över noll fattar att du menade Rydström när du skrev skalle- Per.

Meningen blir ju helt mongo med parantesen runt ''skallig''. Hoppas att mitt budskap blev tydligt nog denna gång! Du är inte mogen ännu''. Nä, inte du heller tydligen med tanke på att du skriver som en 3-åring. Forsa Blåvitt Jag frågar igen. Du skryter med att du har ett stort intresse för att djävlas med folk. Du fattar inte skallig. Alla människor som har IQ över noll fattar att du menade Rydström när du skrev skalle-Per. Forsa Blåvitt ett litet råd sluta med dina barnsligheter och fråga din mamma om du inte kan få gå på en fotbollsmatch och se bra fotboll istället för att låtsas vara vuxen.

Du är inte mogen ännu. Jag läser tidningarna med experttips inför den allsvenska starten, och många tror ju på er som seriesegrare. Ni är väl Sveriges just nu mest hypade lag och hur känns det egentligen? Kommer detta att påverka ert spel på något sätt tror du? Härifrån till favorit i alllsvenskan På gott och ont kanske?

Och med en massa slit bakom. Att jävlas med folk på nätet utgör ett annat stort intresse. Och du om du kollar på fotboll istället för att skriva en massa skit så kanske du kan se att det är inte bara är Rydström som är skallig. Fy skäms på dej barnrumpa''. Fattar inte riktigt skallig inom parantes här - detta får du gärna utveckla.

Vet du inte att fotboll går ut på att ett lag ska vinna. Det är därför dom spelarNu vann göteborg igår och jag gratulerar dom till segern. Om en vecka börjar allsvenskan då får du väl utlösning när du kan skriva en massa skit om en del lag eller är det bara KFF och Rydström du är ute efter. Ta nu och lugna ner dej och kolla på bra fotboll när allsvenskan börjar. Och du om du kollar på fotboll istället för att skriva en massa skit så kanske du kan se att det är inte bara Rydström som är skallig Fy skäms på dej barnrumpa.

Bra match mot Blåvitt. Hej Henke Tyvärr måste jag säga att Göteborgsmatchen var en jävligt tråkig tillställning , de första 15 min var ni på tårna och allt såg trevligt och jag bara väntade på att målen skulle rulla in. Jag måste tillstå att ni bjuder bort segern.

Här får Vastå ta på sig bakklängesmålen iallafall de 2 första , Aik lär nog inte direkt få någon skrämselhicka av ert genomförande. Jag hoppas att denna match har ändå något att ta med sig. Hoppas att Zlatan får förtroende att stå i fortsättningen. Vi vill önska lycka till inför Göteborgsmatchen. Kör nu på och visa vad skåpet ska stå. Snöiga och blåsiga hälsningar smålänska höglandet. Hej Henrik Ni får mitt tips till guldet i årets allsvenska, jag ser för tillfället inget lag som skulle kunna hota er när ni nu lärt er att vara mer jämna.

Hej Henrik är du mediakåt? Är du det så fortsätt att vara det. Den fejkade tatueringen i ditt ansikte ska du inte ha. Det är inte din stil. Vad ska få dej att gå bärsärkagång framför TV-kamran. Jag hatar dej inte men jag hatar dom som inte har gett dej en chans i landslaget. Du är underbar som Pontus och Mattias sade. Visa nu att ni är Sveriges bästa lag på Lördag mot Göteborg. Jag och min sängkamrat sitter bänkade framför TVn. Mvh från Småländska höglandet. Jag vill bara önska lycka till i morgon mot Halmstad.

Hälsningar smålänska Höglandet Marie. Tror du som jag att Jonas har en kusin som kallar sig Forza Blåvitt. Det verkar som om dom har blivit av med en bit av hjärnan i födseln. Varför fick ni stryk av Odense? Visa nu var skåpet ska stå på lördag när ni möter Halmstad. Försök spela fotboll istället för att snacka skit. Jag har hört delar av presskonferansen.

Har dåligt bredband så vissa delar försvinner. Kan inte förstå att politiker och Kalmar kommun inte fattar vad ni betyder och ställer upp för er. Ni gör ju att Kalmar syns på Sveriges karta. Kram Mia Smålänska Höglandet. Hej Henrik Jag vill gtatuleratill segern i Lamanga cup. Fortsättnu i samma anda. Det blir skoj närallsvenskan äntligen börjar. Hälsningar från Smålanska höglandet Marie. Nu ska jag följa med och kolla allsvenska premiären med förhoppningar på Kalmar-vinst.

Ville bara titta in och säga hej, och säga lycka till med säsongen! Hoppas allt är bra med dig! Jag vet att du brukar hylla Pirlo som en av världens bästa defensiva mittfältare. Men allvarligt Henke, Javier Mascherano är väl ändå bättre? Krya på dig i La Manga.

Hej Henke Kul att se dig på Canal Plus. Du har en hel del sköna kommentarer och inlägg. Vad tycker du om HIF: Varför lyckas de där men inte i allsvenskan? Lycka till i Allsvenskan! Kolla gärna in min Lika som bär sida. Inte så många fotbollsspelare än, men kommer nu när säsongen börjar. Om bara det tekniska fungerar så blir det blogg. Hm, det tar alltid tid innan man ser deras rätta jag. I början är de ofta försiktiga. Men Robin gjorde en fin insats mot Mjällby och har många goda egenskaper.

Men sedan dess har han inte tränat. Hehe, det är exakt så det ska vara! I´ll give you a call! Jag tycker ingenting om individen Tony Gustavsson.

Uttalandet han gjorde var korkat. Mer än så var det inte. Jag har haft ett litet gästboksuppehåll Men nu är jag här och ska kika igenom alla inlägg och svara där det krävs. Ska Henrik prata omkull motståndarna då? Får jag gratulera till SM -Guldet i förhand. Jag hörde att Cesar stannar i FF till december Hoppas att ni fortsätter att visa era motståndare i resten av träningsmatcherna att ni är att räkna med.

Nä jag är åsnan och du är den! JO, din debile jävel, vem fan e du? Åsnan känns igen på sina öron, den dumme på sina ord. Spännade detta cesar dramma alltså men det lämnar ju fokus från övriga truppen så de kan träna i fred!

I övrigt, klart vi inte ska stärka konkurrenter, men herregud vi pratar Malmö ingen klubb är så vitt jag vet bättre på att utrota alla spår av talang! Nja, det var väl mer så att även jag försökte mig på att vara lite rolig Rätt korkad jag med. Oj va du var duktig Jonas. Vad skulle vi göra utan dej? Ditt inlägg hade varit aning mer fyndigt om du hade koll på vilket språk som används i Brasilien. Du kan klippa ut texten härifrån. Har rättat lite stavfel också: Hörde att ni i Kalmar ska göra en "kampsång".

En liten fråga bara, vilket språk ska ni ha den på? Halva startelvan är ju från brasilien! Så ni ska han den på portugisiska eller? Hörde ni i kalmar ska göra en "kampsång" En liten fråga bara, vilket språk ska ni ha den på? Jag höll på att få spelet efter första halvlek mot Mjällby. Var inte du med då. Men det ordnade ju upp sej till slut. Vi har ju inte så mycket koll här på Småländska höglandet som ni har i Kalmar.

Körde ni med en massa blivande stjärnor som vill upp och testade dom?. Vilka Brassar var med?. Har du något att säga om den nya Brassen. Visa Elfsborg nästa vecka att dom ska få ett helvete om dom ska vinna. Är det sant att Cesar stannar till sommaren fast det är en massaq bud efter honom.

Bara måste få bidra med ett gott skratt i vinterträningen http: Var ett tag sedan jag var här sist, men nu har jag läst ikapp alla inlägg.

Måste säga att det är tråkigt att det har blivit så pass hård jargong från vissa håll. Men det är väl nackdelen ibland med sådana här öppna forum, att alla kan skriva diverse glåpord och förolämpningar. Tryggt och anonymt är det lätt att vara "modig". Som många av oss vet är det ett känt faktum att den som kastar skit på andra avslöjar mer om sig själva som personer än om dem de försöker kasta skit på.

Det som är synd är att inte vederbörande inser detta fullt ut. Det hade gett trevligare och mer konstruktiva inlägg. Tack för mig så länge, och jag håller tummarna för en bra KFF-säsong. Hej, Vore intressant att höra lite vad du tycker om de nya spelarna i spetsgruppen, Robin, Hampus och Mattias. Eller äsch, hatar dig varje gång du spelar mot AIK, efteråt dock är du ok. Märkvärdigt tyst från Herr Rydström, är ju liksom inte hans signum, har han lämnat in datorn på pantbanken eller rentav börjat träna fotboll?

Den nya Brassen verkar ju liten,men dansken Alan Simonssen blev ju vald till Europas bästa spelare en gång o han var ju bara 1. Vi hoppas på en repris. Ha det bra,sköt ryggen o skit i alla påhopp. PS Varför skriver ingen hur bra du varit dom sista 3 säsongerna. Har dom sett KFF,eller som vi börjat med: Vem fan är Ryan Giggs?

Vi har Henrik Rydström. Jaja nu har du Rydström visat ditt rätta jag. Tänker inte förlänga "debatten" mer med dig. Ditt problem är ju att du inte VILL förstå. Tror att alla utanför "Little Brazil" förstod att du enbart sa det i ren hånfullhet. Sa ju själv förut att jag vägrar vara hånfull, oavsett vad jag tycker om andra individer.

Tony G sa det, jag refererade vad han hade sagt. Det får man alltså inte göra? Följande citat såger rätt mycket om dig som person. Rydström; Du läser bibeln som djävulen själv. Läs vad du skrev en gång till så kanske du förstår. Hånet bestod hur DU vinklade det hela. Okej, jag har aldrig sett spelaren du nämner så jag kan inte bedöma vem som är bäst. Angående Linderoth handlar det inte om vem som är bäst mellan Linderoth och mig.

Jag gör mig inga illusioner att jag ska spela på hans plats. Däremot ser jag att det finns flera andra spelare som skulle göra det bättre. Och jag tycker att det är oerhört märkligt att så många plötsligt är så förbannat oroliga över att Linderoth är skadad. Jag minns att Fabio i princip gjorde som han ville med Linderoth. Konstruktivitet i paritet med ditt inlägg? Och jag gillar Daniel. Det var tydligt i den matchen. Jag tycker att han är tämligen blek som fotbollsspelare.

Om jag nu är sämre har inte med saken att göra. Jag spelar inte i landslaget. Jag berättade bara vad Tony G själv hade sagt. Om du tolkar det som hån säger det nog mer om vad han sa än något annat. I övrigt finns det inget motsatsförhållande rent principiellt mellan att koncentrera sig på sitt eget spel OCH håna. Forza En mycket lustig kommentar, speciellt med tanke på ditt inlägg från kl Låt oss gå om grundskolan tillsammans, du och jag. Nuförtiden kan barn med störningar såsom ADHD och DAMP få proffesionell hjälp redan från början, vilket innebär att du kan komma tillrätta med dina aggressionsproblem.

Du menar att permissionen från psykavdelningen är slut Ta vara på den tiden då, och tala ut med personalen i de vita rockarna, så kanske vi slipper dina perversa inlägg här.. Väl mött vid nästa permis då Nope, det gör Bjärred å co!

Abiola är kung, ni fattar nog inte hur bra den killen kommer blir. Bagarn, rydström och ni kommer inte har en suck på träningarna Lycka till Kalmar FF och Abi. Det är snarare du som skämmer ut Blåvitts supportrar genom att inte vara skrivkunnig.

Gå om grundskolan ett par gånger till så ska du se att det sätter sig! Till alla mina fans på den här sidan måste jag tyvärr förkunna att jag kommer vara bortrest fr. Men Frippe, Crister, No1 å ni andra stjärtgossar - gråt inte Återupptar gärna 'diskussionen' vid ett senare tillfälle.

Forza blåvitt Varför så agressiv? Du skämmer oss andra blåvitt -supportrar med din pubertala stil. Jo, jag vet vad den frasen står för bland vanligt folk. Uppenbarligen tillhör du inte den kategorin, så vad du menar är jag inte säker på. Hoppas du vet vad den frasen står för bland vanligt folk! Hörru Sigmund, tack för psyko-analysen, men tro det eller ej, jag är i väldigt god mental hälsa! Däremot kanske det är dags för dig att börja bearbeta dina egna trauman Helt normalt i din värld, jag vet Incest, djursex och homoperversiteter Dina fantasier är ett tecken på sjukdom.

Du måste överlämna dig till psykvården. Att få en kram betyder inte att folk är homosexuella. Det betyder att någon bryr sig.

Människor som har den sortens tolkningar som du, har ett mörkt förflutet. Men snälla du ta det med BUP, och inte i detta forum. Än en gång kram på dig, och jag hoppas att du vet vad en kram står för Som sagt mysfarbror, save it for herr-toan på Freriksskans Tror inte det hänger så mycket ihop med en agressiv ton va?

Tror du det, så säger det nog snarare en hel del om din intellektuella kapacitet Du låter sådär mysigt manlig när du tar i från tårna Tänk vilken mysig kille du kan få när du lämnat moppeåldern. Och med din maskulina brutalitet i dina uttalanden, så är det ju ingen tvekan om vem som ska vara mannen i huset Men hur som helst, så får du ju va i en röv, och jag tror att det är det du saknar, då jag tror du kommer ut från en. Puss i ljumsken killen!

Nu får du fan ge dig Ta å spara bögflirtarna te KFF's nästa hemma-match. Oj då, där kom din andra pervesa ådra. Incest och djursex, du verkar ha varit med om mycket trots att du inte är "uppvuxen" än. Man får hoppas att du har någon i din omgivning, även om det inte verkar så, som hjälper dig till psykvården.

Din blandning av aggression och sexuella böjelser finns det säkert hjälp för. Än en gång kram på dig Jag tror inte att du är så dum som du låter. Jag tror att du är en som bara är ute för att djävlas och vill ha lite uppmärksamhet. Där har jag fixat appar! Det är ju supersmidigt.

Jag skulle bara se om det funkade så just nu har jag bejeweled. Det är ju bästa spelet. Plants vs zombies kommer först. Och Angry Birds och Sims. Simon har fixat både opera, chrome och mozilla men jag orkar inte haha. Har sett den några gånger förut med Sufia, men den är värd att se många gånger. Åååh så underbar han är. Vi gick upp och hämtade varsin macka för en stund sedan. Letade i Simons garderob efter mina tights, hittade såklart inget förutom kalsonger. Så, kalsonger it is.

Med en liten utåtbuktning där fram. Simon mobbar mig och säger att jag har liten snopp. Hei alla fula och fina. Jag har spenderat hela min dag i stan. Jag borde göra det oftare. Efter en timma hemma ser jag ut som en luden, grå dammråtta. La undan lite kläder också: Mamma köper det åt mig imorgon så får hon pengar på fredag när studiebidraget kommer. Nu har jag bara tre saker kvar att köpa: Okej, det där var fyra saker.

Pill på hemsidan med Louice! Vi har kommit en bit på vägen nu, vår affärsidé är nästan helt klar. Just nu är vi nöjda, men vi ska sova på det och kolla igenom det imorgon igen innan vi åker in till stan. Det blir oftast bättre om man väntar lite.

Då hinner man komma på nya idéer. Imorgon ska vi höstshoppa lite. Jag ska köpa någon stickad tröja tänkte jag. Vi ska strax sova tror jag, så vi hörs imorgon tror jag. Ska in till stan med Louice på förmiddagen, sedan fota Märta i studion till en fotouppgift och åka direkt till Simon därefter.

Loggan sattes dit när den skulle användas i skoltidningen, har dock inte bilden utan logga på laptopen. Ska ta och göra lite mat. Öppnade kylen men den var helt rensad. Det finns inte ens smör. Kollade skafferiet, där fanns en paket med 2 månader för gamla "mördegskex". Få nu inte fel intryck av min familj, såhär brukar det aldrig vara.

Det är just därför jag berättar det, jag är i chock. Det brukar alltid finnas massor av mat, kex, glass, godis, chips, saft osv. Frysen blev min räddning! Hittade en ensam fjärilskotlett och en halv påse med klyftpotatis.

Lyxmat såhär en tisdag är ju inte helt fel. Jag är vaken, men det är knappt. Somnade jättesent igår och blev väckt av att syster smsade. Hon ville inte ens något viktigt, så jag vaknade i onödan. Gick upp och duschade och skulle äta en macka.

Upptäckte att syster och hennes kompis tagit slut på allt smör, det räckte till halva min macka. Tack så mycket, det var sött av er. Slängde mackan och åt flingor. Märkte nyss att det inte finns någon mat här hemma what so ever, så jag kommer få svälta fram tills jag ska iväg. Ikväll kommer Louice iallafall, det blir kul. Då blir det jobb med företaget till tusen.

Eller till hundra iallafall, vi måste ju äta lite chips också.. Jag vill ha en gul halsduk. Men det vill ju alla. Så jag funderar på om jag kanske ska vilja ha en annan färg. Ett par jeans, men vem fan vill köpa jeans? Sedan behövs stickade tröjor, vantar och strumpbyxor. Anledningen till varför jag gör en shoppinglista är för att jag flippar ur när jag kommer in en klädaffär. Människor traskar runt, rör på plaggen, lyfter upp dom, lägger tillbaka dom. Vad är det för cp-regel liksom?

Vem provar bara 7 plagg? Tror det är tarmarna VS levern eller något. Alla bara skjuter på varandra, bombar och skriker. Min mage låter helt allvarligt som en trasig traktor. Jag ska gå upp och ta en macka tror jag. Förmodligen kommer det göra allt värre, men jag blir hungrig av att sitta och äta på mitt gamla tuggummi.

Oh, just sett de två första avsnitten av Modelljakten. Så många snygga människor det finns. Många sitter och bara "åååh, så vill jag med se ut". Jag vill bara ställa dem framför min kamera. Jag insåg just att jag inte kommer kunna hålla mig borta från bloggen. Imorgon ska jag rida Corolla och på kvällen sover Louice här. Vi ska försöka få allt klart till företaget. Men det löser vi! På onsdag blir det stan.

Ska inhandla någon hösttröja tänkte jag, och vantar. I really need vantar alltså, mina fingrar ramlar nästan av på morgnarna när jag går till bussen. Evigt hat på dom. Idag mår jag piss igen. Min kropp vägrar bli frisk, jag hatar det.

Tredje dagen i rad huvudvärken sitter i. Det enda som hjälper är att ligga i ett kolsvart rum med öronproppar och sova i timmar. Blir så extremt stressad och frustrerad över att jag aldrig blir frisk. Har dessutom väldigt svårt att somna på nätterna tack vare min äckliga hosta. Hela näsan täpps igen framåt kvällen och jag kan bara andas med munnen.

Sedan hostar jag tills det känns som om jag ska spy, typ. Jag hade kunnat leva med att förkylningen inte försvinner, men huvudvärken. Den påverkar allt så mycket, jag orkar ingenting och jag blir irriterad på allt och alla. Väntar på att pappa ska komma hem nu så att han kan göra lite mat, haha. Hoppas på scones ikväll också! För några veckor sedan jobbade jag till Inte en enda sconesbit hade de sparat.

Jag är ganska hyper just nu. Sitter och redigerar bilderna från fotograferingen med Märta och Nellie och trycker i mig chips medan jag sjunger i falsett. Något ganska astufft hände just.

La ju upp en printscreen för ett tag sedan när en duktig fotograf gillat en av mina bilder, om ni minns? Gud, vad det var fint. Alla blev helt lyriska. Huvudvärken är nästan borta nu och jag har inte ätit en enda tablett idag! Oh, det är foto imorgon! Nu blev jag claad hest. Jag gillar måndagar, det gör ingen annan. Samhällskunskap och sen foto. Jag kanske inte totalälskar samhällskunskap, men det är ju inget man dör av.

Och foto är ju som ett piller man blir skojig av. Men det går bra. Min idé är typ flippad. Medieproduktion 6 timmar i sträck. Hoppas det går över tills imorgon för då är det ridning. Hatar att rida med huvudvärk för man mår bara sämre efteråt. Men det är dressyr och vi ska ha ny häst så tänker inte stanna hemma.

Sen är jag ledig tisdag-torsdag. Ska in till stan och leta höstkläder då. Nu är jag sådär gaaolet mätt igen. Ska aldrig mer äta mat. Om någon skar upp min kropp nu så skulle det spruta potatisgratäng. Nä, men lite senare ska vi se någon slags dokumentärfilm som heter Catfish. Sufia sa att den skulle vara massa bra.

Imorgon ska jag gå upp vid 6. Enda nackdelen med att vara hos Simon är att jag måste gå upp 3O minuter tidigare för att hinna med bussen till skolan. Ska redigera så mycket jag bara kan fram till onsdag då jag ska träffa Märta. Tänkte att jag skulle försöka ha de flesta av bilderna på henne klar då. Märta gick lite tidigare så jag och Nellie stannade kvar och tog en hel del porträtt.

Idag gjorde jag ett nyårslöfte och det löd: Pappa har sagt att om jag klarar det ska jag få göra om mitt rum. Vet exakt hur jag ska ha det. Ska iallafall ha en bildvägg med bilder i olika storlekar, så Märta och Nellie ska bli uppförstorade på varsin bild.

Har inte hunnit skriva förrän nu, och jag har inget kul att skriva heller. Just nu trycker jag i mig chips och ska nog gå till affären med Simon snart. Jag är jättesugen på baguette. Imorgon har jag samhällskunskap, och kanske foto efter lunch, jag vet inte än.

Nä, men vi har studiedag och så. Ska dock in till skolan på onsdag för att fota till min fotouppgift och på tisdag kommer nog Simon. Bloggar mer imorgon för jag har absolut ingenting att skriva idag. Jag har aldrig varit såhär mätt. Eller jo, det har jag faktiskt. Senast jag var såhär mätt var typ för 4 dagar sedan.

Min huvudvärk är lite bättre men vi ska ändå sova ganska tidigt idag. Sufia skickade en awesome länk till en konsert innan. Fast jag tänker inte dela med mig av den än för jag vet inte hur många biljetter det finns kvar. Men jag lovar att länka när vi köpt våra biljetter, mwehehe! Snart ska vi se en film. Jag mår så konstigt, borde kolla upp det snart. Idag har jag migrän, men jag är även yr och hostar fortfarande.

Uhm, är i stort sett aldrig yr annars.. Igår var det 4-veckorsjubileum för min sjukdom. Det var 4 veckor sedan jag blev sjuk och det sitter fortfarande i. Mår bra i en eller två dagar, sedan kommer något tillbaka. Slemhostan, halsontet eller huvudvärken. Det kan ju inte vara friskt? Jag har dessutom fortfarande kvar torrhostan, den har jag haft i nästan 4,5 veckor nu.

Alltså, människor vänder sig om och stirrar på mig när jag hostar bland folk. Även det känns som ett friskhetstecken. Okej att vara sjuk, men jag missar ju så mycket i skolan om jag ska vara hemma.

Kanske gick jag till skolan för tidigt, kanske håller jag igång för mycket så att jag inte hinner bli frisk. Kanske borde jag vara hemma tills jag ÄR frisk. Men jag vägrar sitta hemma och peta näsan.

Aldrig i mitt franska liv. En tjock och glad Sufi i åldern Någon mer än jag som förstår varför jag kallades "köttbulleungen"? Och jag har mycket bra hand med växter, som ni ser, än i dag. Tog bussen till Simon runt När vi vaknade var mitt huvud en bomb. Tyckte synd om mig själv och ojade mig ett tag.

Simon erbjöd sig att gå och handla, och han kom hem med världens bästa grejer. Fast att han hatar dom. Har skalat potatis, marinerat kött osv i en timma ungefär och snart är gratängen klar. Skadar Simon och får skrattanfall. Lägg bara märke till hur jag väldigt förtjust och skadeglatt slår ihop händerna.

De fungerade för alla kunder till en början, men ingen hann slutföra sitt köp förrän scannern hängde sig. Den liksom frös så att det inte gick att avsluta köpet. Svårt att förklara om man aldrig handlat på Coop med scanner, så ska inte försöka förklara heller. Där fick jag sätta tillbaka kundens scanner, dra det gula specialkortet, välja "byt handenhet" och sedan dra kundens medlemskort.

Då flyttades deras köp över till en annan scanner och jag kunde avsluta deras köp och ta betalt. Så, det var kaos. Jag sprang fram och tillbaka från 9 till Åt på Ming Palace med Bub och Sufia idag. Jag åt till och med en broccoli. DÅ är det fan party! Hatar broccoli egentligen, men ibland trycker jag i mig en för att det är nyttigt. Däremot åt jag massa gurka, tomat och ananas! Istället plockade jag och Sufia godis för 76 kronor.

Vi kom till Robin vid halv 7, och runt halv 9 började det oerhört sega gänget med muppar ramla in. Till slut, lite efter 9, var alla samlade. Efter lite fika på supergod äppelkaka såg vi filmen och knaprade chips.

Efteråt satt folk och bläddrade i Robins Bibel och skrattade lite åt det som de tyckte var osannolikt.

Jag råkade säga något om att judendomen hade en koran. Där sitter jag med typ 6 naturvetare och påstår att judarna läser koranen. Alla slog sig i ansiktet, stönade, skrek, drog sig i kinderna, gömde sig i kuddar och påstod att jag var obildad. Då sa jag "men vad heter deras bibel nu igen? Detta blev droppen var stackars Erik. Men kära nån, förlåt då. Bok som bok, kan man ju tycka.

Men det är tydligen jävligt viktigt. Och missförstå mig inte, jag har inget emot de troende. Aaaaasgammal mobilbild på Joakim och Louice från 2OO8. Nej, de var inte ett par. De bara pratade och det råkade vara en romantisk solnedgång.

Just nu sitter jag och layoutar någon slags inbjudning till en bröllopsmässa som ska hållas i Hossmo nästa år. Vi fick några bilder att utgå från och de var väl inte direkt de bästa jag sett.

De tilltalar liksom inte. Men det ska nog gå bra. Sofia har fotat bröllop så skulle få kolla igenom hennes bilder och så. Om jag hittar nån bra får jag låna den.

Tänkte bara visa er något helt awesome, sjukt, stencoolt och fabulöst: Kan ni fatta det eller. Han är ju den tuffaste av dom alla. Här kommer ett par av de redigerade bilderna. De blir sämre här i bloggen också, men de är iallafall en klar förbättring. Imorgon blir det muppkväll med mina älskade muppkompisar!

Så länge sen, har saknat dom. Dock kunde inte Jens eller Adam vara med, buhu. Vi ska äta på Thai Silk, hyra filmer och mysa! Kanske även spela Galenpanna, det brukar sluta i kaos. Håller på att fixa lite bilder på Märta och Nellie sedan i tisdags. Blev många bra men har bara hunnit kolla igenom ett 3O-tal än. Tror det blev lite över 1OOO bilder allt som allt och vi höll på i cirka 3 timmar. Nellie Kennerfalk och Märta Larsson. Idag har jag mått dåligt, igen.

Vissa dagar är det bättre, andra sämre. Har tagit det lugnt idag, mailat en lärare och hälsat på farmor och farfar med Louice. Det var bestämt och min farmor förbereder helt överdrivet flera dagar i förväg. Hon hade bakat, köpt frallor, Louices favoritläsk osv. Vi var där i två timmar ungefär innan vi åkte hem. Nu ska jag redigera bilderna från studiofotograferingen och plugga lite.

Jag skulle beskriva för Simon hur klumpig jag var: Så iq-befriad jag är ibland. Nu ska vi strax gå till affären och köpa tacosgrejer. Hade det i februari och det var rätt uppskattat bland mina små muppar. Sedan blir det halloweenfest någon gång i höst med, men den skulle nån annan styra med.

Ikväll blir det lite filmmys och sedan sova ganska tidigt eftersom jag har skola imorgon. Estetisk verksamhet och historia. Efter skolan ska jag och Louice hem till farmor och farfar och bli tjocka! Idag har jag och Skrutten varit tillsammans i 23 månader. Aaaaaaaaaaslänge med andra ord. Tusen pufssar på örat till dig Skrutt. Jag är en sån som bara lyssnar på deprimerande musik.

Alltså verkligen deprimerande musik. Om man börjar lyssna på texterna så blir man ganska fuktig i ögat. Sedan har jag massa låtar, och när man läser om dem så får man reda på att sångaren sjunger den för sin döda flickvän och sådant. Hur kan man låta bli att gråta då liksom? Tipsa gärna om fler depplåtar! Hann inte uppdatera så mycket igår. Hade en intressant diskussion med Sufia i ansiktsbokens chatt och åt liiiite för länge vilket gjorde att jag fick det ganska stressigt.

Att bussen dessutom gick tio minuter tidigare än vad jag trott orsakade kaos. Jag glömde min lilla hög med minneskort hemma. Från början var det ju meningen att tre modeller skulle fotas, men den ena blev sjuk. Fotograferingen gick mycket bra, och Märta och Nellie var jätteduktiga!

Man behöver knappt säga något, de är så duktiga ändå. Det enda kan vara typ "nu har ditt hår lagt sig konstigt" eller "ditt bh-band är snurrat", knappt något om deras teknik. Ni får se bilder såfort jag lagt in de på datorn.

Fick låna ett minneskort av min fotolärare eftersom jag sprang ifrån mina, så han måste få tillbaka det så fort som möjligt. Inatt vid klockan 12 bar det av på en liten promenad med tre söta vänner.

Vi bråkade om vilka stjärnbilder som var vilka och Sufia såg klart och tydligt att en stjärna var formad som en älg. Sedan trampade vi sådan där karusell och gungade. Guuuud så smala höfter man behöver ha för att gunga. Men igår behövdes det. OO-tiden ska jag ha fotografering med tre snygga tjejer vid namn Märta, Nellie och Elin. De har fått välja teman och sådant helt själva.

Det blir nog awesome! Jag har aldrig sagt att vi är normala. Och vi har nog aldrig varit sådär seriösa. Vi var förvånansvärt vanliga fjortisbloggare idag. Men eftersom vi bara satt och pillade i varandras rumpor i fias säng så fanns det inte mycket att säga, eller göra i inlägget. Hoppas ni överlever ändå. Vi partajade ju till det lite genom att vara smurfigt blå. Och jag lovar er, små kära älsklingar, att vi aldrig mer ska göra ett sånt här vanligt videoinlägg.

Sjuk bra var vi. Hur som helst så är ju världens bästa låt med som signaturmelodi. Hej och så vidare. Upptäckte att jag skrivit "koldålmar" och inte "kåldolmar" på vad jag inte äter i ett annat inlägg. Det låter ju inte bra alls. Det låter ju dom.. Just nu har jag foto b, och vi har fått en studiouppgift. Att förmedla hur man upplevt tiden på JB i en bild. Jag har redan skrivit klart min planering och jag har förslag på modeller.

Kanske kan påbörja min idé när jag ändå har en fotografering. Det ska bara bli EN bild att redovisa så den måste ju vara perfektis. Tror att jag får sluta ganska snart, så då skyndar jag hem till fia. Ikväll blir det stall.

Vi var i Ottenby. Sitter och äter potatischips och kollar tv. Ska även leka med Sufia, numera kallad "Voldemårt". Ska få se hennes nya lägenhet, äntligen. Wah, så underfint att hon bor typ 1OO meter från min skola.

På tisdag ska jag gå upp tidigt för att göra min ljuduppgift samt åka till stallet och rida Corolla. Hon var väldigt stressad sist pga ovädret så jag hoppas att det inte blåser så mycket på tisdag. Men jag älskar sånna hästar, när det händer något. Jag vill inte ha en häst som går som på räls och aldrig hittar på nåt bus, för då har man ingenting att jobba med.

När jag ridit ska jag åka in till skolan för att fotografera tre tjejer i studion. Kommer nog bli skitbra tror jag, alla är så jäkla snygga! Jävlar i hinken vad många nya besökare jag fått. Jag har precis färgat håret. Eller, mamma färgade mitt hår. Jag är inte sådär jättebra på att färga det själv om jag ska vara ärlig. Dock är jag sjukt nervös för hur håret kommer se ut när det torkat nu!

Man häller ju ner innehåll från en tub i en flaska med vätska och skakar om. Mamma och jag tog varsin och när vi skakat klart var innehållet i min flaska gult medan mammas var brunt, som det ska vara.

Haha, tänk om jag får typ lila hår eller något nu..? Vi har skolfoto imorgon också. Alla ser ändå ut som bajsnödiga mongon, det spelar ingen roll hur snygg man var innan bilden togs.

Här under är förra årets skolfoto. Hur tänkte den som valde ut den? Den måste ha sagga i hjärnan. Emma Nilsson, one of the Bytings. Sitter och kollar på Idol just nu, när det är slut ska mamma färga mitt hår och sedan ska jag fortsätta skriva lite på min historiauppgift.

Så många duktiga det är med i år! Jag blir kär varannan minut. Älskar fortfarande Moa Lignell väldigt mycket, hon är så duktig att jag dör. Olle Hammar är rätt awesome också. Åh, alla bara gråter. Jag har inget intressant att skriva just nu, som ni kanske märker. Tänkte bara säga hei. Imorgon har vi samhällskunskap och foto.

Hoppas vi får någon awesome fotouppgift. Hittade detta på ett papper hemma. Ni måste få se, sant ju. Första adjektivet - SMART Fyllans första stadium utmärker sig genom att du plötsligt har blivit en expert på allt som finns i detta universum.

Du vet att du vet allting och du vill förmedla all din kunskap till vem som helst som kan tänkas lyssna. I detta stadium har du alltid rätt, varpå personen som lyssnar alltid har fel. Detta borgar för en väldigt intressant konversation när båda parter befinner sig i första stadiet på fyllan. Andra stadiet - SNYGG Andra stadiet börjar med att du inser att du är den snyggaste personen i hela baren, och att alla andra tycker om dig.

Du kan gå fram till vilken främling som helst, ty de älskar dig och vill gärna prata med dig. Kom ihåg att du fortfarande är smart och kan diskutera vilket ämne som helst med lätthet. Tredje stadiet - RIK Plötsligt har du blivit den rikaste personen i hela världen.

Du kan bjuda samtliga barbesökare på drinkar och öl, för du har en pansarbil full med pengar som är parkerad bakom baren. Du kan också slå vad i detta stadiet, och eftersom du fortfarande är väldigt smart så kommer du att vinna alla vad också.

Det spelar ingen roll hur mycket du satsar för du har ju så mycket pengar. Orsaken till att du kan mucha gräl så bekymmerslöst är att du är odödlig. Inget kan skada dig. Du är inte ett dugg rädd för att förlora, ty du fortfarande är smart, rik och otroligt mycket snyggare än dem på alla sätt och vis. Nu kan du göra vad som helst, för ingen kan se dig. Du kan dansa på bordet för att imponera på dina vänner eftersom ingen annan i baren kan se dig.

Du är också osynlig för den person som vill slåss med dig. Du kan gå hem längs gatorna och sjunga så högt du kan, ty ingen kan se eller höra dig, och eftersom du fortfarande är den smartaste personen i hela universum så kan du hela texten på den låt du sjunger. Jag vet att jag alltid ser ut som en korv när någon ska fota mina kläder. Jag ser inte riktigt sådär korvig ut i verkligheten. Och jackan är tusen gånger sötare irl, plus att den har sötare färg.

Rött är en bajssvår färg att fota. Åh, jag är en sån upptagen kvinna. Idag vaknade jag av svåra kissnödighetsproblem vid halv 12, för er som undrar. Var astrött men gick upp iallafall, åt frukost med mamma och pappa och sedan åkte jag, syster och mamma in till Modehuset. Emmie och jag behövde lite mer vinteraktiga skor, med foder i eller sådär. Förra året hade jag bara mina converse och höll på att dööö. I år har jag bara köpt ett par svarta skor med kort svart klack, men de vill jag inte gå med i snön.

Hittade ett par svarta fina stövlar med gosigt foder i, ett par låga svarta kängor som man kan ha till allt plus ett par fodrade kängor med väääärldens gosigaste ull inuti. Åkte även in till stan för syster skulle köpa ett linne på Monki.

Har ett par i samma modell men vill ha en mörkare färg, men de finns aldrig i butik. Får väl beställa hem de istället. Den kostade men mamma hade massa kuponger så att jag fick den för kronor. En extreeeeeemt gammal hästbild. Ni ser ju "loggan" också, sjukt snygg.

Nu är klockan lite över 1 och jag ska snart sova. Imorgon ska jag vara jäävligt effektiv men ändå hinna sova ut. Det är iallafall min plan. Jag ska färga håret, välja ut kläder till måndag då det är skolfoto, försöka göra två skoluppgifter färdigt, packa ridkläder i en påse samt städa min garderob. Att städa garderoben vet jag inte om jag hinner. Hoppas inte det, haha. Det är kaos kaos kaos i min garderob.

Hittar knappt underkläderna längre. Får snart börja gå naken.. Nä, men ska göra om i garderoben snart. Sätta dit hyllor istället för att ha en stor back där osv. Sufia åkte hem till sin man för en stund sedan. Nu är jag ensam och övergiven. Funderar på om jag ska hämta baguette i köket. Sen blir det att somna till en film. Det blev inte alls sådär många bilder och filmer som vi lovade..

Jag är hyperaktiv och leker med Sufia. Vi dunkar Håkan och saknar Siesta. Men vi ska gå nästa år, det har vi redan bestämt. Bara vi två, det är liksom en helig festival. Fast isåfall ska vi byta design och sådär. Och jag kommer fortfarande ha kvar denna blogg såklart!

Men ni får hänga på dit och läsa den bloggen också. ÅÅH, nu kom Hakkuna Matata på min spotifylista. Sånt man blir glad av. På stationen hämtar farmor och farfar mig och sedan bär det av hemmåt för pizzaskiva med Sufia och mina förfäder. Eller kräftskiva med kräftbajs och ändtarm om man tycker att det är gott.

Vilket man inte gör. Vi ska ta massa bilder åt er samt göra en av våra {ö? Bara för er skull. Jag sov lite för länge idag, men vi gick och la oss vid typ 3.

Men nu har systemet stängt så jag kan inte köpa kiwicider. Inte för att jag brukar kunna köpa kiwicider på systemet eftersom jag inte är 2O, men jag kan inte tvinga mamma eller Simon att göra det åt mig. Tvingas dricka vanlig tuff dricka eller läsk.

Fick inte leka med älskipälski mycket alls. Kom igår, åker idag. Men vi ska leka tisdag-onsdag också bestämde vi. Nu ska jag göra mig i ordning lite. Jag uppdaterar nog sen. Tänkte titta in för att berätta att jag nyss satte mig på ett chips. Jag är verkligen sjuk i huvudet. Varför läser folk min blogg? Jag måste ju framstå som extremt mentalt ostabil. Vilket jag förmodligen är.

Just nu har jag en mygga som försöker ta sig in i näsan. Det kan ju vara trevligt. Om man är en mygga som gillar snor. Kanske inte om man heter Sufi och har insektsfobi {det är så illa att jag inte ens kan döda en blomfluga. Men om jag låter den flyga in i näsan så kan jag krossa den med min starka näsmuskel. Som jag inte har. Jag är verkligen konstig. Jag märker det först efter att jag skrivit ett inlägg. Då tänker jag "herregud, är jag verkligen så sjuk? Faktiskt så är jag det, och jag tror inte att jag kan ändra det.

Men det är ju härligt med lite sjukhet. Eller vad man ska säga. Jag pratade nyss med Simons kompisar på Skype. Lite som att åka Uppskjutet, skräckblandad förtjusning. Den ena vill se mig i stora handskar, hur jag nu ska tolka det.

Jag började skratta helt hyperaktivt och ylade saker i falsett som ingen förstod. Han sa bara "ni har traumatiserat min flickvän för livet" och såg på mig en stund. Han är nog van nu. Vi har faktiskt 23 månader på tisdag. Och innan oktober kommer september. Som det är nu. Och innan 24 kommer Hej jag heter Sufi och tycker om att äta på Sufias hunds leksak. Som för övrigt är en hund vid namn Dicken.

Få nu inte fel bild av mig är ni söta. Här är videon på mig när jag dansar till Lejonkungen för länken jag la upp igår funkade inte. Jag snackar under hela filmen också, verkligen helt fascinerad. Jag är ju som jag är. Här är lite av de allra första bilderna jag tog på Emmie.

Så mycket man skulle ändrat nu i efterhand, i redigeringen också såklart. Jag har originalbilderna på externa någonstans, så får väl gå igenom och redigera om några stycken när jag har tid.

I vintras någon gång när Sufia sov hos mig vaknade hon först. Eftersom hon är en ond liten dvärg försökte hon väcka mig med sms. Det hon inte visste var att jag sover med öronproppar för att stänga ute eventuella snarkningar. Sms från Sufia inom loppet av 6 minuter. Nu är jag vaken. Jag vet att du vanligtvis inte vaknar av vibrationer.

Men det skadar ju inte att försöka Det är lite glest med nya bilder på min blogg. Eftersom jag är så snabb och effektiv har jag inte lagt över något oredigerat på Ruben än, så har bara det gamla vanliga. Har kommit hem till Simon nu och vi åt gyros. Kan bara stanna tills imorgon, då blir det kräftskiva! Ska ta massa bilder, lovar.

Och göra nån bloggfilm med Sufia. Det kommer bli fint. Jag ska försöka fixa "jag saknar dig" och "hur många lingon finns det i världen" tills hon kommer imorgon, så att vi kan gråta floder. Fast hon gråter aldrig till film. Jag för oss båda gråter till alla filmer. Det är sånna där vi är. För några veckor sedan var farmor och farfar här på middag.

Vi åt potatisgratäng och kött. Fan vad hungrig jag blir. Iallafall, detta var typ två dagar efter att jag fått kameran, så jag sprang runt som en yr höna. Varför säger man annars "som yra höns? Här kommer några bilder! Jag och farmor satt och pratade och lekte med knubbis i gräset, och så märker jag att Emmie står med min kamera och fotar oss.

Jaha, här tar man sig friheter. Här var det livat. Lika livat som på en livlös plats. Jag ska strax sova, men just nu cancerhostar jag. Har börjat göra det varje morgon och kväll. Skitjobbigt för jag kan varken andas eller sova. Det är torrhosta eller vad man ska kalla det, alltså det händer inget när jag hostar men jag måste hosta för att överleva. Du vet vad jag menar när jag säger sladdrigt.

Jag har precis duschat och gjort mig bebislen. Alltså det gör ont att få gåshud. Så nu ser jag ut som en jättestor ananas. Men det är charmigt! Seeen har jag varit extra kreativ och målat mina naglar i två färger.

Och nu menar jag inte varannat finger blått, varannat lila som på dagis, utan halva nageln är vit och halva är svart. Hur fancy är inte det? Jag ska tala om hur fancy det är. Det är superduperfancy och en halv. Det är ganska mycket på fancy-skalan ska jag tala om för er. Nä, vet ni vad.. Där har vi ju manvän och sötejöns.

Live från Liseberg dessutom. Åh längtar till min praktik. Han läser min blogg ibland, så hej Mattias. Att vara heltokig är inget dåligt, så bli inte upprörd. Väldans lärorikt och roligt att vara där.

Och så har han ju en snygg kamera också. Faktiskt så har han ganska många snygga kameror, men nu syftade jag på Hasselbladen. Ska dricka te med mamma snart så att monstrena i min hals försvinner. Lite så känner jag. Alla har väl sett klippet på mig när jag är 1 år och dansar till Hakkuna Matata i blöja och vinterkängor 50 cm från tvn?

Länk till det finns här iallafall. Det är en syn för livet. När jag var yngre var allt Lejonlungen. Tandborstmugg, sänglampa, tallrik, bestick, täcke osv. Har fortfarande kvar täcket och denna extremt vackra mugg. Kommer aldrig slänga den. Kommer alltid vara största fanet. Hemma efter lite fotografering. Fikade iallafall hos farmor och farfar. Farmor bitchslapade farfar rakt i ansiktet. Åt gyros alldeles nyss. Just nu sitter jag ensam i det nya uterummet inlindad i filt och lyssnar på regnet.

Bara pojken som saknas! Mamma är och fikar med en kompis. Pappa är på kräftskiva. Syster tittar på fotboll. Ska starta en demonstration.

... ESCORTMÄN MALMÖ HOMOSEXUELL SLICKA MIN RUMPA

: Dvärg homo porr fråga olle dokumentären play

GAY THAI ESCORT GBG JAPANESE POJKAR SEX Märkvärdigt tyst från Herr Rydström, är ju liksom inte hans signum, har han lämnat in datorn på pantbanken eller rentav börjat träna fotboll? Then some guy from the table next to us asked why we were dressed like that - he told us he and his company had been discussing us for a. Nu skall jag plocka av det sista och sedan dammsuga och så vänta på att Simon kommer. Hittade en rolig lista hos min före detta klasskompis  Tekla som jag bestämde mig för att sno! Två andra tjejer valde också att ta en annan ruta. Tar snart livet och kastar bloggen i soptunnan. Jaha, nu fick jag ju mina fiskar varma då jag är den som får Expressens löpsedlar först av alla.
GRATIS HÅRIGA FITTOR TANTRA HOMOSEXUELL MASSAGE VÄXJÖ Det blev inte alls sådär många bilder och filmer som vi lovade. Även om det inte varit så denna säsong så kommer ni lik förbannat bli av med era bra spelare snabbare än vad "storlagen" blir av med sina, och ibland t o m till dem. Det kommer nog snart. Jag letade dock inte så jätte-engagerat, så det ligger säkert på något logiskt ställe. Normalt står jag längst upp o då plockar vi dom som varken vet resultatet i matchen eller skriker osammanhängande. Att få en kram betyder inte att folk är homosexuella. Talk with your mouth full:
Dvärg homo porr fråga olle dokumentären play 921
REAL ESCORT STOCKHOLM ESCORT SERVICE HELSINKI GAY Har dessutom väldigt svårt att somna på nätterna tack vare min äckliga hosta. Min dator är chipsig. Jag såg någonstans att du inte skulle kolla resultaten??? Bästis i Kalmar FF? Åkte hem till farmor och farfar för att mellanlanda innan det blev jobb.

Escort gay män västmanland eskortfirma göteborg

Inte fan e det du din skalige jävel. Fasta maskor och lösa funderingar. Varför gör man så? Förbereda mig lite, och försöka hitta var i herrans namn jag var i min bok igår när jag plötsligt somnade. El arte de vestir a la Virgen.

Vilka Brassar var med?. Har du något att säga om den nya Brassen. Visa Elfsborg nästa vecka att dom ska få ett helvete om dom ska vinna. Är det sant att Cesar stannar till sommaren fast det är en massaq bud efter honom. Bara måste få bidra med ett gott skratt i vinterträningen http: Var ett tag sedan jag var här sist, men nu har jag läst ikapp alla inlägg. Måste säga att det är tråkigt att det har blivit så pass hård jargong från vissa håll. Men det är väl nackdelen ibland med sådana här öppna forum, att alla kan skriva diverse glåpord och förolämpningar.

Tryggt och anonymt är det lätt att vara "modig". Som många av oss vet är det ett känt faktum att den som kastar skit på andra avslöjar mer om sig själva som personer än om dem de försöker kasta skit på. Det som är synd är att inte vederbörande inser detta fullt ut. Det hade gett trevligare och mer konstruktiva inlägg. Tack för mig så länge, och jag håller tummarna för en bra KFF-säsong.

Hej, Vore intressant att höra lite vad du tycker om de nya spelarna i spetsgruppen, Robin, Hampus och Mattias. Eller äsch, hatar dig varje gång du spelar mot AIK, efteråt dock är du ok.

Märkvärdigt tyst från Herr Rydström, är ju liksom inte hans signum, har han lämnat in datorn på pantbanken eller rentav börjat träna fotboll? Den nya Brassen verkar ju liten,men dansken Alan Simonssen blev ju vald till Europas bästa spelare en gång o han var ju bara 1. Vi hoppas på en repris. Ha det bra,sköt ryggen o skit i alla påhopp. PS Varför skriver ingen hur bra du varit dom sista 3 säsongerna. Har dom sett KFF,eller som vi börjat med: Vem fan är Ryan Giggs?

Vi har Henrik Rydström. Jaja nu har du Rydström visat ditt rätta jag. Tänker inte förlänga "debatten" mer med dig. Ditt problem är ju att du inte VILL förstå. Tror att alla utanför "Little Brazil" förstod att du enbart sa det i ren hånfullhet. Sa ju själv förut att jag vägrar vara hånfull, oavsett vad jag tycker om andra individer.

Tony G sa det, jag refererade vad han hade sagt. Det får man alltså inte göra? Följande citat såger rätt mycket om dig som person. Rydström; Du läser bibeln som djävulen själv. Läs vad du skrev en gång till så kanske du förstår. Hånet bestod hur DU vinklade det hela.

Okej, jag har aldrig sett spelaren du nämner så jag kan inte bedöma vem som är bäst. Angående Linderoth handlar det inte om vem som är bäst mellan Linderoth och mig. Jag gör mig inga illusioner att jag ska spela på hans plats. Däremot ser jag att det finns flera andra spelare som skulle göra det bättre. Och jag tycker att det är oerhört märkligt att så många plötsligt är så förbannat oroliga över att Linderoth är skadad.

Jag minns att Fabio i princip gjorde som han ville med Linderoth. Konstruktivitet i paritet med ditt inlägg? Och jag gillar Daniel. Det var tydligt i den matchen. Jag tycker att han är tämligen blek som fotbollsspelare. Om jag nu är sämre har inte med saken att göra. Jag spelar inte i landslaget. Jag berättade bara vad Tony G själv hade sagt. Om du tolkar det som hån säger det nog mer om vad han sa än något annat.

I övrigt finns det inget motsatsförhållande rent principiellt mellan att koncentrera sig på sitt eget spel OCH håna. Forza En mycket lustig kommentar, speciellt med tanke på ditt inlägg från kl Låt oss gå om grundskolan tillsammans, du och jag. Nuförtiden kan barn med störningar såsom ADHD och DAMP få proffesionell hjälp redan från början, vilket innebär att du kan komma tillrätta med dina aggressionsproblem.

Du menar att permissionen från psykavdelningen är slut Ta vara på den tiden då, och tala ut med personalen i de vita rockarna, så kanske vi slipper dina perversa inlägg här.. Väl mött vid nästa permis då Nope, det gör Bjärred å co!

Abiola är kung, ni fattar nog inte hur bra den killen kommer blir. Bagarn, rydström och ni kommer inte har en suck på träningarna Lycka till Kalmar FF och Abi. Det är snarare du som skämmer ut Blåvitts supportrar genom att inte vara skrivkunnig. Gå om grundskolan ett par gånger till så ska du se att det sätter sig! Till alla mina fans på den här sidan måste jag tyvärr förkunna att jag kommer vara bortrest fr. Men Frippe, Crister, No1 å ni andra stjärtgossar - gråt inte Återupptar gärna 'diskussionen' vid ett senare tillfälle.

Forza blåvitt Varför så agressiv? Du skämmer oss andra blåvitt -supportrar med din pubertala stil. Jo, jag vet vad den frasen står för bland vanligt folk. Uppenbarligen tillhör du inte den kategorin, så vad du menar är jag inte säker på. Hoppas du vet vad den frasen står för bland vanligt folk!

Hörru Sigmund, tack för psyko-analysen, men tro det eller ej, jag är i väldigt god mental hälsa! Däremot kanske det är dags för dig att börja bearbeta dina egna trauman Helt normalt i din värld, jag vet Incest, djursex och homoperversiteter Dina fantasier är ett tecken på sjukdom. Du måste överlämna dig till psykvården. Att få en kram betyder inte att folk är homosexuella. Det betyder att någon bryr sig. Människor som har den sortens tolkningar som du, har ett mörkt förflutet.

Men snälla du ta det med BUP, och inte i detta forum. Än en gång kram på dig, och jag hoppas att du vet vad en kram står för Som sagt mysfarbror, save it for herr-toan på Freriksskans Tror inte det hänger så mycket ihop med en agressiv ton va?

Tror du det, så säger det nog snarare en hel del om din intellektuella kapacitet Du låter sådär mysigt manlig när du tar i från tårna Tänk vilken mysig kille du kan få när du lämnat moppeåldern. Och med din maskulina brutalitet i dina uttalanden, så är det ju ingen tvekan om vem som ska vara mannen i huset Men hur som helst, så får du ju va i en röv, och jag tror att det är det du saknar, då jag tror du kommer ut från en.

Puss i ljumsken killen! Nu får du fan ge dig Ta å spara bögflirtarna te KFF's nästa hemma-match. Oj då, där kom din andra pervesa ådra. Incest och djursex, du verkar ha varit med om mycket trots att du inte är "uppvuxen" än.

Man får hoppas att du har någon i din omgivning, även om det inte verkar så, som hjälper dig till psykvården. Din blandning av aggression och sexuella böjelser finns det säkert hjälp för. Än en gång kram på dig Jag tror inte att du är så dum som du låter. Jag tror att du är en som bara är ute för att djävlas och vill ha lite uppmärksamhet. Du skriver lite för mycket för att vara dum i huvudet fast du skriver mycket dumt ändå eller är det bara djävulskap i ditt huvud.

Vågar du tala om hur långt från Henrik Rydström du bor? Att jag inte vet vem Ellos-Linda är skäms jag inte för. Däremot borde du skämmas över ditt mindre genomtänkta inlägg där du antyder att Skalle-Pär är bättre än Linderoth. Du hade inte speciellt mycket å backa upp det med för att säga så Hehe, det var ett lustigt uttalande. Tror Rydtsröm har väldigt lite kontroll över längden på sitt hår numera. Din rallarsving missade med bred marginal.

Jag bor inte i Göteborg! Inte ens i närheten! Är varken född eller uppvuxen där heller! Och visst är incest ett hemskt fenomen! Kanske kan vara värt å tänkta på bonnajävel! Ahh, nu förstår jag varför du tar upp incest. Kan det var så att det är något du förtränger från din egna misserabla barndom i betongförorten i Gbg. Frasen "alla luktar fisk i Göteborg" fick nu, genom dig, en helt ny innebörd.

Här är ett tips: Gå till en psykolog eller, det som jag tror passar dig, BUP. Finns det inget sjukhus där du bor???. Om inte du är ute för att djävlas och att retas med vanligt folk som inte förstår det du skriver så behöver du inte åka dit. Men menar du det du skriver så uppsök sjukhuset omedelbart. Jag tror att du behöver prata med en psykolog. Jat tycker att Rydström själv ska bestämma vilken längd han ska ha på sitt hår,vill han vara som han är så låt han vara det. Nä, du vet uppenbarligen inte mycket om nåt, lille vän Allra minst om hur man uppför sig.

Hehe, visst vet alla vem Ellos-Linda är Alla fattar utom du, stackare Gör dig en tjänst och utgå. Ingen fattar vad du menar, eller vem fan Ellos-Linda e, men forsätt mumla obegripligt för dig själv du Om du vill komma fram till att du är bättre än Tobbe så är det helt fel, för det är alltid det du vill, framstå som bättre än alla andra!.

Gabriel Petrovic tex i Väsby är en mycket bättre fotbollsspelare än dig, men enligt dig själv så är du väl föralltid bäst?! Heja, äntligen har Blåvitt fått en motsvarighet till Elloslinda!!! På Fredriksskans blev den store landslagsmannen i det danska stjärngänget så frustrerad att han mest sprang omkring och gapade och ostraffat fick ge sig på att gallskrikande attackera Rydström bakifrån när spelet var avblåst.

I Köpenhamn var Rydström med och snodde bollen av den schabblande superstjärnan på mittplanen och skickade fram Fabio Augusto som smällde in sitt drömmål från 25 meter. Då kan man fråga sig varför Linderoth splelar i ett storlag i Turkiet och har landslagsmeriter, medan Rydström harvar i sketna KFF.

Vill man argumentera för att en splare är bättre än en annan känns det lite absurt å utgå från enbart fyra matcher. Eller vad säger du din förmodade småländske dynghög? Alla som såg de senaste mötena på fotbollsplanen mellan Rydström och Linderoth när KFF slog FC Köpenhamn hemma och spelade oavgjort med mersmak borta i Royal League kunde konstatera att det var mannen i den röda tröjan som var den överlägset bäste av de två.

Vad är dina meriter jämförda med hans? Just det, en piss i rymden. Hade det inte varit för din stora käft hade inte en jävel utanför Kalmars sfär ens vetat vem du är.

Så ta å gör dig själv en tjänst Håll käften när du inte har något vettigt å säga så slipper du framstå som en idiot som söker uppmärksamhet genom kontroversiella uttalanden eftersom du inte kan hävda dig på planen. Va fan ska bilden på startsidan föreställa? Inte fan e det du din skallige jävel. Vem e de som är korkad egentligen? Tror du inte jag fattar att det är han, danskjävel? Poängen är att bilden åteger inte hans utseende idag, då han som bekant har betydligt mindre hår Ganska patetiskt om du frågar mig å många andra Men din dumma fan "Forza Blåvitt", fattar du inte att han har rakat av håret?

Det var han när han var yngre inkompetenta idiot. Hade det inte varit för din stora käft hade inte en jävel utanför Kalmars sfär ens vetat vem du är Så ta å gör dig själv en tjänst. Håll käften när du inte har något vettigt å säga så slipper du framstå som en idiot som inte kan hävda sig på planen å därmed söker uppmärksamhet genom kontroversiella uttalanden. Inte fan e det du din skalige jävel. Ägna dig åt nåt konstruktivt.

För er alla kan jag berätta att det gjorts granskningar på daniel och tobias när malmö mött fck i royal legaue samt träningsmatcher. Daniel har alltid gått vinnande ur striden mellan dem,.

Varför kritisera Linderoth när han är en bättre fotbollsspelare än vad nu är? Ville bara säga gott nytt år i efterhand.. Bättre sent än aldrig.. Önskar dig ett bra fotbollsår, trots att jag hoppas Gbg vinner, men du är ju trots allt Blekingebo Ha det gott och lycka till! Problemet är att du borde ägna dig åt din egna insats istället för att håna andra.

Är väl ganska uppenbart? Och vad är problemet? Ja egentligen har ju fotbollskanalen tagit det från Barometern men du borde ändå förstå vad jag menade; Kalmars mediegeniale mittfältare Henrik Rydström bjöd häromdagen på en verbal tackling på Hammarbys tränare Tony Gustavsson i sin blogg i Barometern.

När Rydström skrev om sitt senaste inhopp som panelmedlem i Canal plus fotbollsstudio avslutade han texten med en tanke till Hammarbys tränare.

Jo, för att Tony G menade att Hammarby och Chelsea spelar likadan fotboll. När uttalade jag mig där? I övrigt får jag jobba med den hjärna jag har, jag kan inte, som vissa nadra, koppla på eller av. Finns ett mindre smickrande epitet på sådana personer, men jag avstår från att nämna det här. Men snälla kan du koppla på hjärnkontoret nästa gång du uttalar dig i fotbollskanalen eller liknande? Varför ge sig på andra allsvenska tränare och håna dom?

Ägna dig åt det du kan, att spela fotboll för som jag ser det lär du alldrig bli anställd på NASA! God jul - något försenat När det gäller FF-nyheter får vi nog vänta till måndag, skulle jag tro. Då kör vi igång med träningen igen. Fotboll är ibland löjligt ologiskt. Ja, jag kan åka skridskor. Jag kan trixa i oändlighet och det är faktiskt sant. Sedan passar jag på några av dina frågor, men kan säga att Strummer hade en skön röst. Och fick vi värva vem vi ville till FF skulle jag gärna se att Pirlo kom hit.

Jag skulle kunna jobba hårt för hans skull. Alltså, jag har inte en aning om vem som kan försvinna. Jag vet ju att alla har kontrakt, men en gissning skulle vara att Cesar kan försvinna till sommaren.

Bästis i Kalmar FF? Jag tycker det finns många bra. Julen är avklarad, liksom nyårsfirandet och jag säger god jul och gott nytt år i efterhand. Det räknas det också. Jag har varit ledig hela december - från fotbollen. På måndag kör vi igång träningen igen, Nu ska jag svara på frågorna som ställts här i gästboken den senaste månaden.

Årets sensationsvärvning är redan gjord. Giganten Teddy Lucic är klar för Elfsborg. Ett par bra prestationer i Ellos sen kan Teddy packa väskorna och resa till Österrike i sommar, och dra på sig den blå gula landslagströjan i EM. Vilken fest det blir!!!! FY på dej Rydström. Varför gör du inte det????????????????????????? Hej Henrik jag vill önska dej och hela ff ett Gott Nytt År. Tack för ett underbart fotbollsår. Nästa år vet du vad som gäller och som vi alla önskar som håller på FF.

Du har mycket genomtänkta svar Rydström, så jag tycker nog inte att du har mer hår än hjärna som många verkar tro. Får man svära strax innan nyår?

För helvete Henrik fortsätt med det här. Här en av de roligaste sidor som finns. Här finns roliga tråkiga tokiga idiotiska konstiga intilligenta underliga smarta och inte minst fotbollsintresserade människor som ger uttryck för sina känslor till dej. Jag vill och jag tror att många andra vill att du har kvar denna sida.

Varför i helvete får vi inte veta varför det är så djävla tyst om brassarna som är på gång vi vet att det är något på gång men inte mer. Du kanske tror att det är bara Kalmarbor som håller på FF men vi på Småländska höglandet som inte har Barran och vill veta lite.

Nåra på mitt jobb en av dom har spelat med Putte Ingelsten vill veta lite mer kan du skicka lite brassenyheter till oss. Jag tror att du kan berätta lite om den kommande säsongen och vad det är för nytt på Brassesidan på denna sidan. Hur många fans kommer den nya arenan ta? Jag vill inte att du lägger ned det. Ser att någon föreslår att sidan ska slå igen.

Även om jag lägger mycket krut på bloggen gillar jag det här sammanhanget. Här kan vem som helst slänga in en fråga och även om det kanske tar väl lång tid ibland för mig att svara så svara jag trots allt till slut. Så jag kommer fortsätta. Såg dig i canal plus som studiogäst. Du gjorde ett mycket bra jobb Jag älskar att du kan visa att fotbollsspelare kan ha hjärna!

Oj va lycklig tomten ska vara God jul och gott nytt alla. Var sak har sin tid. God jul o gott nytt år Henrik. Vilken tråkig sida det här har blivit. Kan du åka skridskor? Hur många gånger har du trixat med bollen? Har du ngn fotbollsfavorit? Dina absoluta pop-rock sånger? Vem skulle du helst vilja att KFF värvade. Tack på förhand från hela Rinkabyholms gänget. Vi vägrade julskyltning med damerna o såg Cup-finalen ett antal gånger på CD. Hur kan vi fortfarande vara lika nervösa när vi vet slutresultatet.

Vi ställer oss upp o jublar efter varje mål. Ha det bra o sköt om ryggen! Kan inte du säga till dom att dom fiksar mera saker i shopen snälla Vilka komentatorer är dina favoriter? Hej vem är din bästis i kalmar ff? Du hälsa Cesar och Bröderna Elm! Snälla Henrik visa inte Ekvall för mycket av dina talanger för jag tror att KFF behöver dej ett tag till. Och ett GULD vill du väl ha.

Sen kan du bli filmstjärna. Vi var på talsgalan o såg Pie efter att inte spelat på 40 år Å andra sidan har dom ju kunnat träna lika länge. Dom var faktiskt skitbra. Lasse blev tydligen inte insläppt efter att ha sett fotbollen. Dom är ofta helt sjuka i huvudet. På barran är han dock med när han dansar. Jag undrade den vart den hade tagit vägen. Fem minuter e senare så hittade jag den "nya bloggen". Eller försökte leverera Blåvit: Det kommer nog snart.

Åtminstone när Allsvenskan väl är igång igen Det vore trist om vi tyckte att det är jobbigt när det går bra. Vad är det med min blogg? Hehe, jag måste attackera någon eller några snart, det här håller inte. Visst var det trist att Ari försvann. Men vi klarade av att ta en jäkla massa poäng även uton honom. Jag tycker inte alls att Elfsborgs insats är ett fiasko.

Inte på det stora hela. Visst, man hade för stor respekt för Valencia - Rosenborg har visat att det går att slå bättre lag genom att våga - och mot Fiorentina var stora siffror.

Men utöver det har Elfsborg gjort det bra - slagit de ungerska mästarna, slog ut Bukarest och borde vunnit, men kryssade mot AEK Athen. Lagerbäck tar hellre ut ingen än att ringa mig Roger Elmberg: Och vi slår med glädje stockholmslagen även nästa år Hörde att du har ett gäng ungar nu. Vill bara tala om att Ari har gjort sex mål på åtta matcher i sin nya klubb i Holland.

Henrik nu fixar ni en ny målspottare för nu är det ett guld som KFF saknar. Cesar behöver en medspelare som kan hjälpa honom. Kan det vara någon som kommer från Sölvesborg? Eller vad hittar Nanne i Brasselandet där han är nu igen.

Hoppas att han åker dit fler gånger för hans näsa är som en blodhund han hittar det han söker. Får jag tala om att kvällen innan fotbollsgalan skrattade jag när kollade på TVn när det kom in en rödklädd människa med inget hår på skallen. Hur i helvete gjorde du för att få en liten huvudroll i det programmet.

Må väl och ha det bra. Fick du ngn Fars-dagspresent? Trots det älskar jag dom över allt annat. Hoppas du känner likadant. Jag har tyckt det var ruskigt skönt att reta upp mig på dina kommentarer, att du var ett riktigt stolpskott. Men så skriver du om galan på din blogg och så ser jag dig i matchpuls med Arneng. Jag hade lite på känn att det inte var helt tomt mellan öronen, men detta var att ta i. Nästan så jag skulle kalla dig ödmjuk och trevlig. Är det inte jobbigt att kommit så bra det går med Kalmar.

Vad har hänt med din blogg? Hej Henrik, Du var ju riktigt kul i den alternativa galan och dessutom så fick du in ett par repliker i eftersnacket på fotbollsgalan, det imponerar på mig! Komihåg att bollen är rund och att AS startar i mars. Öster ska ha julkonsert i Växjö Domkyrka enligt hemsidan. Kennygänget tyckte att det var en av dom svartaste dagarna i KFFs historia när Ari lämnade mitt under säsongen.

Vi hade ju chansen på guldet för första gången någonsin. Hoppas huliganerna besinnar sig eftér det som hänt i Italien. Visst är det lättare att tycka sämre om vissa lag än andra, jag skulle t e x om jag inte fick heja på bajen, heja på det lag som möter aik eller djurgården.

Och visst är det lätt att tycka illa om lag med mycket pengar som köper upp talanger, men bra fotboll är ändock bra fotboll! Tyckte Helsingborg gjorde en fantastisk match, tyckte synd om Elfsborg som blev förnedrade. Däremot uppskattar jag alltid att aik: Jag undrade bara om ni tyckte det var trokigt när Ari lemnade kalmar ff? Vi gläds som dig med Helsingborgs framgångar. Tyvärr gläds vi nog åt Elfsborgs fiaskon lika mycket. Beror nog på både plastgräset o köpet av vissa överskattade spelare.

Nu när Linderoth är skadad inför kvalmatcherna Det är inte så att Lars-Roland har ringt dig?? Ja, grattis Roger och alla KFF: Som Hammarbyare är man alltid pessimist och tyvärr besannas det allt för ofta. Gläds iaf åt Helsingborgs framgång i internationella sammanhang, tänk att man kan göra det fast man är stockholmare. Vi är inte alla översittare och idioter, några av oss kan till och med uppskatta andra lag än vårt eget. Grattis Henke till framgången i Allsvenskan och ett stort tack att ni hamnade över alla sthlms lagen i tabellen.

Helheten är bäst; cupguld och silver! Nanne laborerar med uppställningar på träningarna och utgår från att vi är tillräckligt proffsiga för att ha motivation året runt. Den nya arenan ska vara klar till Det där med lilla, stora, mellan och pyttelilla när det kommer till valörerna på medaljerna krävs det en vetenskaplig utredning om!

Och ur präntar man in liknande värderingar? Jag är som dig,kan inte hålla mig eller oss. Vi skriver alltid i jag form sedan vi startade med Kenny som nickname. Vi var 7 från början.

Kenny heter våra grabbar. Vilket värderar du bäst? Sätter ni ihop lag på träningarna o spelar som om det vore riktiga matcher under vinterhalvåret för att inte bli uttråkade?

Hur många i laget vill följa med Nanne till Brasilien o scouta spelare? Sist men inte minst dyker det upp reklam med Dejta kvinnor nära dig på din sida. Då har du inte sett dom. Jag skulle bara fråga om du vet när den nya arenan blir klar kommer ni att spela på den arenan nästa säsnong? Jag bor 17 mil från Kalmar men jag ser FF minst tre gånger varje år.

Jag har aldrig sett att någon har bråkat eller har slängt in något på planen. Är jag på fel matcher eller? Jag tror att Fredden är en problemfri arena när det gäller djävulskap. Hoppas att det förblir så. Heja Göte du som håller igång publiken. Hardcorefans måste väl vara dom som stöttar sitt lag i vått och torrt. Oavsett vilken division laget i hjärtat ligger i. Ett hardcorefan skulle aldrig skada det egna laget, och aldrig se till att det egna laget får böter för inslängda mynt eller tända bengaler.

På bajenläktaren har vi hardcorefans och idioter, jag vet inte hur det är på Fredriksskans. Det finns människor som vet att dom ingenting vet och det finns dom som inte ens vet det. Är du en av dom. Är du inte intresserad av boxning?. Kolla på det istället för fotboll. Dessutom känner jag halva E-sektionen. Till en som vet. Ha ha ha ha ha. Hej grattis till silver platsen.

Jag tycker ni gjorde en mycket bra insats. Jag har aldrig set någon bättre fotboll spelats. Ni är bara bäst!!! Jag tyckte Cesar gjorde ett veldigt läkert mål. Men det snyggaste målet Kalmar ff har gjort det var lungt Rasmus Elm´s mål mot Trelleborg. Jag tycker ni är värda guldet inte Göteborg. Jag hatar göteborg och malmö ff. Fortsät så här nästa säsong så blir det guld värje år.

Helsa Laget från mig. Det är på Sektion E dem hårda fansen står, så har det alltid varit. Fylla och annat är vardagsmat för många av hardcorefansen. Tänkte bara passa på och gratulera till cupguld och "stora" silvret, har inte fattat ännu varför det finns stora och lilla silvret? Tyckte redan från början man kunde se en trend i matcherna att om nr.

Tror den ligger farligt nära tresiffrigt. Läste en insändare i barran. Tycker han har rätt. Själv komjag sent till matchen. Fick stå näst längst ner. Plötsligt kom en hel sektion bakifrån över mig i glädjerus.

Hade 3 tjejer framför som stod mot staketet. Fick kasta mig mot räcket för att ingen skulle bli skadad. Både jag o tjejerna fick väl våra smällar. Fyllona skulle åkt ut. Normalt står jag längst upp o då plockar vi dom som varken vet resultatet i matchen eller skriker osammanhängande.

Lycka till Rydström o grattis. Mitt sista inlägg för säsongen!!!!! Tjena, när blir du proffs i någon av de stora ligorna, låt oss säga Spanien eller England? Nej du missade inget i inslaget i insider, det hade ingenting med fotboll att göra När såg du en åring gå i djupled offensivt, tappa bollen, ta en 80 meters löpning tillbaka i deras kontring för att glidtackla bort bollen?

Offra sig hänsynslöst i på offensiva hörnor för att trycka dit den? Och det värsta är att de inte ens fattar att detta är bra egenskaper. Ronaldo tar vissa defensiva löpningar kanske det blir ändring.

Men jag litar blint på ditt goda omdöme och vet att du aldrig skulle säga något ogenomtänkt. Grattis till silvret Henke!!! Grattis till en mycket bra säsong. Var ju ändå mkt bättre än väntat iaf för mej. OK, ska läsa vad som skrivs i Offside. Antar att Sverige ändå har något slags världsrekord i självkritik.

Samme man som gjorde detta uttalande tyckte inte om tv-sändningar av allsvenska matcher eller sommarmatcher, med motiveringen att publiksiffrorna skulle minska. Det SKA bli intressant att se utvecklingen av svensk fotboll när generation köttberg lägger skorna på hyllan. Ge mig nga dagar på soffan, iaf Vi har hyfsad statistik mot stockolmslagen i år Ari gör mål då och då. Men såg att han blev utvisad i Uefacupen, strax efter att han hade gjort mål.

Poliserna var ju tvunga att sysselsätta sig. Så de grep väl första bästa Patrik Björk: Nä, såg inte inslaget om firman. Som Nanne sa häromdagen, angående att man klagar på den egna seriens kvalitetet. Det är typiskt människan. Oavsett land klagar man - läs Offsides reportage om franska ligan - där är det exakt samma tongångar som om Allsvenskan. Fast innerts inne är jag ytterst blyg. Vi är några som gjort djupa Har du lust att bekräfta eller dementera detta? Det är med en dåres envishet jag hela säsongen eh, under de inledande omgångarna låg jag iofs lågt proklamerat för allt och alla att AIK spelar seriens bästa fotboll.

Nu ser jag fram emot Silly season-säsongen och ett tips till dig är att ta vara på det som marknadskrafterna har att erbjuda. Du är ju den sista defensiva mittfältaren som så totalt saknar allt som en årig junis önskar behärska men inte har vett nog att förstå är allt för att ta steget vidare.

Vad jag syftar på fattar du säkert och lär var varje sportchefs våta dröm Kom igen ta steget till en större klubb, tjäna kosing och vinn något. Även om du hävdar motsatsen så tror jag inte att KFF kommer att vinna någonting.

Även om det inte varit så denna säsong så kommer ni lik förbannat bli av med era bra spelare snabbare än vad "storlagen" blir av med sina, och ibland t o m till dem. Som du själv nämnt återvänder du till Kalmar senare när Nannes livstidskontrakt går ut och gör dig en tränarkarriär.

Jaja, slutsvamlat från min sida. Det var hursomhelst härligt att följa er i år, om än från distans. Även om andra gnagare tycker motsatsen. Mycket trevligt att läsa dina inlägg. Jag tror att Henrik likaväl som jag väntar på nästa säsong. Vi hörs nästa säsong när Bajern och KFF slåss om guldet. Hej igen Henrik Jag glömde att fråga om du vet hur det går för Ari om han gör några mål i sin nya klubb?

Grattis till stora silvret, cupguldet och en bra säsong! Med tanke på att ni är tråkiga Kalmar enligt han vars lag som inte kan göra mål på tabelljumbon så har ni gjort allt över förväntan.

Som Bajare glädjs man med Charlie Davies och skäms över våra rötägg behöver ni mer publik? Ni kan få några idioter som vi vill bli av med. Avlöna dom endast med sedlar, INTE mynt. Bli inte förvånad när dom försöker slänga in sedlarna på plan. Har varit roligt att skriva på din sida Henrik, vi hörs nästa säsong!

Grattis Rydström till en riktigt bra säsong!! Jag är redan sugen på nästa men förstår om du känner att du vill vila några timmar innan försäsongsträningen först. Hej Henrik vill bara gratulera hela laget. Jag är så stolt. Skönt att ni sätter stockholmslagen på plats.

Fira nu rikktigt ordentligt det är ni värda efter en helt underbar säsong. Ps min hund som heter Cesar efter Cesar Santin har haft röd rosett idag även om han är pojk.

Jag trode inte att det var möjligt att få stora silvretTack BP. Vi får väl gratulera Göteborg till guldet. Kommer du ihåg frisparken mot Gävle i sista sekunden den var onödig. Försvann guldet där och ett skitmål på Ullevi. Nu är det en ny säsong nästa år och då djävlar ska du ta ditt lag lite högre upp. Nu vet jag hur det är att vara AIK-huligan. En polispiket tog mig för att vara det.

Dom såg väldigt nöjda ut till dom hörde min dialekt o såg att jag bara skulle hämta min cykel. Men när det gäller laget som vi älskar så skiner solen snart på oss ändå, vi hört om stora tider som har svunnit, vi vet att snart så är det dags igen Heder åt Robert Aschberg. Fel att han bara dömde ut 1 Firma från ett lag. Fegisar hela kvällspressen som inte vågat utan haft möjligheten att sätta dit huliganer,typ Nazister ,Hells Angels osv.

Alla vet ju vilka dom är. Du kanske inte vill svara Henke. Det skulle inte jag i ditt ställe. Hoppas ni kämpar tilll sista man på söndag. Vi syns på Fredde där ni ger järnet i en fotbollsfest o inget annat. Marseille för passionen, Livorno för där är de superkommunister hela högen. Fan Rydström, du växer hela tiden! Såg du insider om "Firman Boys"? Tack för suveräna krönikor i Offside. Alltid kul att läsa vad som händer i ett allsvenskt lag. Nanne verkar ha ett gäng rävar bakom öronen.

Fattade aldrig varför han fick gå från Öster. Är du lika trött som jag på det eviga tjatet om att allsvenskan är dålig och att våra lag aldrig lyckas i Europa? Det är kanske inte så konstigt med tanke på vilka sjuka pengar det handlar om i Spanien, England med flera länder.

Jag tycker det är jäkligt kul varje gång ett svenskt lag lyckas OCH att gnället på allsvenskan är en taskspark på oss 10 tals svenskar som går på matcher varje vecka. Är bajare så vår säsong var ett h-vete. Fast det är kanske så att folk har åsikter om dig när du går ut i Kalmar också? Håller med dig om nomineringarna till fotbollsgalan också, känns lite som om vissa namn bara måste dyka upp varje år Ljungstedt, Larsson mfl.

Konstigt att inte Tomas Brolin är nominerad Du gör dig bra i TV, Rydis Fortfarande rapp i truten, det är mkt bra!!! Gillar bilden i Expressen där du skickar finger. Om inte Kalmar vinner guld vilket ni borde kanske en karriär inom musiken vore nåt? Det är minsann lite Pete Doherty över dig, ha ha. Lycka till nu, jag håller tummarna! Kan man tröttna på att framföra sin åsikt? Svaret är alltså, nej, jag tröttnar inte.

Hur andra sedan, inklusive du själv, uppfattar saker och ting kan jag inte rå över. Och ja, det stämmer att jag inte kunde reglerna för nomineringarna, åtminstone inte när det gäller Årets nykomling. Men det förändrar inte grundintrycket av nomineringarna. Det vore dumt att klaga på Nanne nu, va? Jepp, det var därför Tobbe fick gå ut. Nanne var rädd för ett rött kort.

Det är spelets grundidé. Och du skulle j kunna få årets retsticka. Alltså Rydström, stämmer det att du inte kan reglerna för nominering till fotbollsgalan? Det kan väl ändå inte vara sant att velat nominera en spelare som "årets nykomling" som spelade 23 matcher FÖRRA året? Och förresten, tröttnar du aldrig på att gråta ut i media över hur synd det är om er i Kalmar? Ni blir är ju en parodi på er själva. Än är inte hoppet ute Rydström, Trelleborg har ställt till problem förut och BP har iaf sin stolthet att spela för.

Hur det än slutar ska ni vara nöjda med säsongen tycker jag. Angående blåvitts mål mot AIK, var den inne? Jag kan inte avgöra det men linjedomaren verkar säker. På tal om fula spelare glömde jag ju Aki Rihajärvi i DIF, men han är inte ful - mer psykopat faktiskt. Lycka till på söndag! Patrik vi har en ny säsong att se fram emot hur det än går nu. Då ska vi om du kommer ner på någon match lära Rydström att skruva som han har visat att han kan att han ska skruva lite oftare.

Jag lovar Christer, jag har inget småländskt påbrå alls. Halvtidsresultaten ser dock dystra ut, bättre tur i andra! Hej Henrik nu sitter vi laddade och väntar på kvällens matcher. Jag såg någonstans att du inte skulle kolla resultaten??? Vad tror du om Patrik Björk tror du inte att han har en morfar eller en farfar med småländskt blod i ådrorna. Hej jag heter Calle och är 9 år. Jag älskar Kalmar ff dom är bara bäst. Tror du att ni kommer vina sm-guld i år? Jag ska komma på så många matcher jag kan på era matcher då.

Jag kommer skriva mer en annan dag. Jag älskar Kalmar ff!!!!!! Låter som vältaliga djurgårdare för hade de varit änglar hade dom väl undertecknat med Kal å Ada?

Grattis till segern och målet! Kul och spännande att det är så jämnt i toppen, ända in i kaklet nu! Cred till dagens vinst. Men mest cred för den fantastiskt roliga kommentaren om domaren. Ni vinner aldrig SM-Guld era äckel. Fast frågan är ju om det blivit mål utan touchen på elmbrorsan? Grattis Rydström, och mål gjorde du också. Nu håller vi tummarna för att såväl djurgårn som blåvitt tappar poäng imorgon. Eller så får vi be Rydström att klona sig. Bra jobbat Henrik, även om jag föredragit att ha BP kvar.

Sitter i bussen nu, lagom belåten. Vi tråcklar oss ur ett ruggigt jobbigt läge och i och med segern har vi satt stor press på DIF och Blåvitt. Och det var vår målsättningen inför omgången.

Vi tog inte BP som en lätt motståndare, vi visste att de var välorganiserade och samtidigt högmotiverade och att hamna i underläge mot ett sådant lag är Men vi klarade av att vara tillräckligt fokuserade på uppgiften och att vända - en sådan här match, i ett sådant här skede av säsongen - vittnar om styrka. Kvitteringen blev avgörande - den sänkte BP: OO börjar jag jobba.

Jobbar bara till 2O. OO så det är inget långt pass. Idag ska jag bilderna från gårdagens plåtning så att jag kan skriva ut en imorgon. Är inte så nöjd med resultatet. Missförstå mig inte, min modell är sjuk awesome och helt fantastiskt duktig, hon är jätterolig att plåta. Men jag kom inte på någon idé som var bra nog, och det var synd, eftersom uppgiften lyder "beskriv hur du upplevt tiden på JB i en enda bild".

Då känner jag att jag måste ha en väldigt bra idé att utgå ifrån, eftersom endast en bild kan redovisas, vilket jag inte hade. Men Märta var super och bilderna blev jättebra med hennes hjälp! Jag har lyckats ladda hem en app till mitt internet. Eller, det där lät konstigt. Jag har sånt bra it-språk. Men man kan lägga till snabbgenvägar i webbläsaren, där favoriter osv finns.

Där har jag fixat appar! Det är ju supersmidigt. Jag skulle bara se om det funkade så just nu har jag bejeweled. Det är ju bästa spelet. Plants vs zombies kommer först. Och Angry Birds och Sims. Simon har fixat både opera, chrome och mozilla men jag orkar inte haha. Har sett den några gånger förut med Sufia, men den är värd att se många gånger.

Åååh så underbar han är. Vi gick upp och hämtade varsin macka för en stund sedan. Letade i Simons garderob efter mina tights, hittade såklart inget förutom kalsonger.

Så, kalsonger it is. Med en liten utåtbuktning där fram. Simon mobbar mig och säger att jag har liten snopp. Hei alla fula och fina.

Jag har spenderat hela min dag i stan. Jag borde göra det oftare. Efter en timma hemma ser jag ut som en luden, grå dammråtta. La undan lite kläder också: Mamma köper det åt mig imorgon så får hon pengar på fredag när studiebidraget kommer. Nu har jag bara tre saker kvar att köpa: Okej, det där var fyra saker. Pill på hemsidan med Louice! Vi har kommit en bit på vägen nu, vår affärsidé är nästan helt klar. Just nu är vi nöjda, men vi ska sova på det och kolla igenom det imorgon igen innan vi åker in till stan.

Det blir oftast bättre om man väntar lite. Då hinner man komma på nya idéer. Imorgon ska vi höstshoppa lite. Jag ska köpa någon stickad tröja tänkte jag. Vi ska strax sova tror jag, så vi hörs imorgon tror jag. Ska in till stan med Louice på förmiddagen, sedan fota Märta i studion till en fotouppgift och åka direkt till Simon därefter.

Loggan sattes dit när den skulle användas i skoltidningen, har dock inte bilden utan logga på laptopen. Ska ta och göra lite mat. Öppnade kylen men den var helt rensad. Det finns inte ens smör. Kollade skafferiet, där fanns en paket med 2 månader för gamla "mördegskex". Få nu inte fel intryck av min familj, såhär brukar det aldrig vara. Det är just därför jag berättar det, jag är i chock.

Det brukar alltid finnas massor av mat, kex, glass, godis, chips, saft osv. Frysen blev min räddning! Hittade en ensam fjärilskotlett och en halv påse med klyftpotatis. Lyxmat såhär en tisdag är ju inte helt fel. Jag är vaken, men det är knappt. Somnade jättesent igår och blev väckt av att syster smsade. Hon ville inte ens något viktigt, så jag vaknade i onödan.

Gick upp och duschade och skulle äta en macka. Upptäckte att syster och hennes kompis tagit slut på allt smör, det räckte till halva min macka. Tack så mycket, det var sött av er. Slängde mackan och åt flingor. Märkte nyss att det inte finns någon mat här hemma what so ever, så jag kommer få svälta fram tills jag ska iväg. Ikväll kommer Louice iallafall, det blir kul. Då blir det jobb med företaget till tusen.

Eller till hundra iallafall, vi måste ju äta lite chips också.. Jag vill ha en gul halsduk. Men det vill ju alla. Så jag funderar på om jag kanske ska vilja ha en annan färg. Ett par jeans, men vem fan vill köpa jeans? Sedan behövs stickade tröjor, vantar och strumpbyxor. Anledningen till varför jag gör en shoppinglista är för att jag flippar ur när jag kommer in en klädaffär. Människor traskar runt, rör på plaggen, lyfter upp dom, lägger tillbaka dom.

Vad är det för cp-regel liksom? Vem provar bara 7 plagg? Tror det är tarmarna VS levern eller något. Alla bara skjuter på varandra, bombar och skriker. Min mage låter helt allvarligt som en trasig traktor.

Jag ska gå upp och ta en macka tror jag. Förmodligen kommer det göra allt värre, men jag blir hungrig av att sitta och äta på mitt gamla tuggummi. Oh, just sett de två första avsnitten av Modelljakten. Så många snygga människor det finns. Många sitter och bara "åååh, så vill jag med se ut". Jag vill bara ställa dem framför min kamera. Jag insåg just att jag inte kommer kunna hålla mig borta från bloggen. Imorgon ska jag rida Corolla och på kvällen sover Louice här. Vi ska försöka få allt klart till företaget.

Men det löser vi! På onsdag blir det stan. Ska inhandla någon hösttröja tänkte jag, och vantar. I really need vantar alltså, mina fingrar ramlar nästan av på morgnarna när jag går till bussen. Evigt hat på dom. Idag mår jag piss igen. Min kropp vägrar bli frisk, jag hatar det. Tredje dagen i rad huvudvärken sitter i. Det enda som hjälper är att ligga i ett kolsvart rum med öronproppar och sova i timmar. Blir så extremt stressad och frustrerad över att jag aldrig blir frisk.

Har dessutom väldigt svårt att somna på nätterna tack vare min äckliga hosta. Hela näsan täpps igen framåt kvällen och jag kan bara andas med munnen. Sedan hostar jag tills det känns som om jag ska spy, typ. Jag hade kunnat leva med att förkylningen inte försvinner, men huvudvärken.

Den påverkar allt så mycket, jag orkar ingenting och jag blir irriterad på allt och alla. Väntar på att pappa ska komma hem nu så att han kan göra lite mat, haha. Hoppas på scones ikväll också! För några veckor sedan jobbade jag till Inte en enda sconesbit hade de sparat. Jag är ganska hyper just nu. Sitter och redigerar bilderna från fotograferingen med Märta och Nellie och trycker i mig chips medan jag sjunger i falsett.

Något ganska astufft hände just. La ju upp en printscreen för ett tag sedan när en duktig fotograf gillat en av mina bilder, om ni minns? Gud, vad det var fint. Alla blev helt lyriska. Huvudvärken är nästan borta nu och jag har inte ätit en enda tablett idag! Oh, det är foto imorgon! Nu blev jag claad hest. Jag gillar måndagar, det gör ingen annan. Samhällskunskap och sen foto. Jag kanske inte totalälskar samhällskunskap, men det är ju inget man dör av.

Och foto är ju som ett piller man blir skojig av. Men det går bra. Min idé är typ flippad. Medieproduktion 6 timmar i sträck. Hoppas det går över tills imorgon för då är det ridning. Hatar att rida med huvudvärk för man mår bara sämre efteråt. Men det är dressyr och vi ska ha ny häst så tänker inte stanna hemma.

Sen är jag ledig tisdag-torsdag. Ska in till stan och leta höstkläder då. Nu är jag sådär gaaolet mätt igen. Ska aldrig mer äta mat. Om någon skar upp min kropp nu så skulle det spruta potatisgratäng. Nä, men lite senare ska vi se någon slags dokumentärfilm som heter Catfish. Sufia sa att den skulle vara massa bra. Imorgon ska jag gå upp vid 6. Enda nackdelen med att vara hos Simon är att jag måste gå upp 3O minuter tidigare för att hinna med bussen till skolan.

Ska redigera så mycket jag bara kan fram till onsdag då jag ska träffa Märta. Tänkte att jag skulle försöka ha de flesta av bilderna på henne klar då.

Märta gick lite tidigare så jag och Nellie stannade kvar och tog en hel del porträtt. Idag gjorde jag ett nyårslöfte och det löd: Pappa har sagt att om jag klarar det ska jag få göra om mitt rum. Vet exakt hur jag ska ha det. Ska iallafall ha en bildvägg med bilder i olika storlekar, så Märta och Nellie ska bli uppförstorade på varsin bild.

Har inte hunnit skriva förrän nu, och jag har inget kul att skriva heller. Just nu trycker jag i mig chips och ska nog gå till affären med Simon snart. Jag är jättesugen på baguette. Imorgon har jag samhällskunskap, och kanske foto efter lunch, jag vet inte än. Nä, men vi har studiedag och så. Ska dock in till skolan på onsdag för att fota till min fotouppgift och på tisdag kommer nog Simon.

Bloggar mer imorgon för jag har absolut ingenting att skriva idag. Jag har aldrig varit såhär mätt. Eller jo, det har jag faktiskt. Senast jag var såhär mätt var typ för 4 dagar sedan. Min huvudvärk är lite bättre men vi ska ändå sova ganska tidigt idag. Sufia skickade en awesome länk till en konsert innan. Fast jag tänker inte dela med mig av den än för jag vet inte hur många biljetter det finns kvar. Men jag lovar att länka när vi köpt våra biljetter, mwehehe!

Snart ska vi se en film. Jag mår så konstigt, borde kolla upp det snart. Idag har jag migrän, men jag är även yr och hostar fortfarande. Uhm, är i stort sett aldrig yr annars.. Igår var det 4-veckorsjubileum för min sjukdom. Det var 4 veckor sedan jag blev sjuk och det sitter fortfarande i.

Mår bra i en eller två dagar, sedan kommer något tillbaka. Slemhostan, halsontet eller huvudvärken. Det kan ju inte vara friskt?

Jag har dessutom fortfarande kvar torrhostan, den har jag haft i nästan 4,5 veckor nu. Alltså, människor vänder sig om och stirrar på mig när jag hostar bland folk. Även det känns som ett friskhetstecken. Okej att vara sjuk, men jag missar ju så mycket i skolan om jag ska vara hemma. Kanske gick jag till skolan för tidigt, kanske håller jag igång för mycket så att jag inte hinner bli frisk.

Kanske borde jag vara hemma tills jag ÄR frisk. Men jag vägrar sitta hemma och peta näsan. Aldrig i mitt franska liv. En tjock och glad Sufi i åldern Någon mer än jag som förstår varför jag kallades "köttbulleungen"? Och jag har mycket bra hand med växter, som ni ser, än i dag. Tog bussen till Simon runt När vi vaknade var mitt huvud en bomb.

Tyckte synd om mig själv och ojade mig ett tag. Simon erbjöd sig att gå och handla, och han kom hem med världens bästa grejer. Fast att han hatar dom. Har skalat potatis, marinerat kött osv i en timma ungefär och snart är gratängen klar. Skadar Simon och får skrattanfall. Lägg bara märke till hur jag väldigt förtjust och skadeglatt slår ihop händerna.

De fungerade för alla kunder till en början, men ingen hann slutföra sitt köp förrän scannern hängde sig. Den liksom frös så att det inte gick att avsluta köpet. Svårt att förklara om man aldrig handlat på Coop med scanner, så ska inte försöka förklara heller. Där fick jag sätta tillbaka kundens scanner, dra det gula specialkortet, välja "byt handenhet" och sedan dra kundens medlemskort.

Då flyttades deras köp över till en annan scanner och jag kunde avsluta deras köp och ta betalt. Så, det var kaos. Jag sprang fram och tillbaka från 9 till Åt på Ming Palace med Bub och Sufia idag.

Jag åt till och med en broccoli. DÅ är det fan party! Hatar broccoli egentligen, men ibland trycker jag i mig en för att det är nyttigt. Däremot åt jag massa gurka, tomat och ananas! Istället plockade jag och Sufia godis för 76 kronor. Vi kom till Robin vid halv 7, och runt halv 9 började det oerhört sega gänget med muppar ramla in.

Till slut, lite efter 9, var alla samlade. Efter lite fika på supergod äppelkaka såg vi filmen och knaprade chips. Efteråt satt folk och bläddrade i Robins Bibel och skrattade lite åt det som de tyckte var osannolikt. Jag råkade säga något om att judendomen hade en koran. Där sitter jag med typ 6 naturvetare och påstår att judarna läser koranen. Alla slog sig i ansiktet, stönade, skrek, drog sig i kinderna, gömde sig i kuddar och påstod att jag var obildad. Då sa jag "men vad heter deras bibel nu igen?

Detta blev droppen var stackars Erik. Men kära nån, förlåt då. Bok som bok, kan man ju tycka. Men det är tydligen jävligt viktigt. Och missförstå mig inte, jag har inget emot de troende. Aaaaasgammal mobilbild på Joakim och Louice från 2OO8. Nej, de var inte ett par. De bara pratade och det råkade vara en romantisk solnedgång. Just nu sitter jag och layoutar någon slags inbjudning till en bröllopsmässa som ska hållas i Hossmo nästa år.

Vi fick några bilder att utgå från och de var väl inte direkt de bästa jag sett. De tilltalar liksom inte. Men det ska nog gå bra. Sofia har fotat bröllop så skulle få kolla igenom hennes bilder och så. Om jag hittar nån bra får jag låna den. Tänkte bara visa er något helt awesome, sjukt, stencoolt och fabulöst: Kan ni fatta det eller. Han är ju den tuffaste av dom alla. Här kommer ett par av de redigerade bilderna.

De blir sämre här i bloggen också, men de är iallafall en klar förbättring. Imorgon blir det muppkväll med mina älskade muppkompisar! Så länge sen, har saknat dom. Dock kunde inte Jens eller Adam vara med, buhu. Vi ska äta på Thai Silk, hyra filmer och mysa! Kanske även spela Galenpanna, det brukar sluta i kaos. Håller på att fixa lite bilder på Märta och Nellie sedan i tisdags.

Blev många bra men har bara hunnit kolla igenom ett 3O-tal än. Tror det blev lite över 1OOO bilder allt som allt och vi höll på i cirka 3 timmar. Nellie Kennerfalk och Märta Larsson. Idag har jag mått dåligt, igen. Vissa dagar är det bättre, andra sämre. Har tagit det lugnt idag, mailat en lärare och hälsat på farmor och farfar med Louice. Det var bestämt och min farmor förbereder helt överdrivet flera dagar i förväg.

Hon hade bakat, köpt frallor, Louices favoritläsk osv. Vi var där i två timmar ungefär innan vi åkte hem. Nu ska jag redigera bilderna från studiofotograferingen och plugga lite.

Jag skulle beskriva för Simon hur klumpig jag var: Så iq-befriad jag är ibland. Nu ska vi strax gå till affären och köpa tacosgrejer. Hade det i februari och det var rätt uppskattat bland mina små muppar.

Sedan blir det halloweenfest någon gång i höst med, men den skulle nån annan styra med. Ikväll blir det lite filmmys och sedan sova ganska tidigt eftersom jag har skola imorgon. Estetisk verksamhet och historia. Efter skolan ska jag och Louice hem till farmor och farfar och bli tjocka!

Idag har jag och Skrutten varit tillsammans i 23 månader. Aaaaaaaaaaslänge med andra ord. Tusen pufssar på örat till dig Skrutt. Jag är en sån som bara lyssnar på deprimerande musik. Alltså verkligen deprimerande musik. Om man börjar lyssna på texterna så blir man ganska fuktig i ögat. Sedan har jag massa låtar, och när man läser om dem så får man reda på att sångaren sjunger den för sin döda flickvän och sådant.

Hur kan man låta bli att gråta då liksom? Tipsa gärna om fler depplåtar! Hann inte uppdatera så mycket igår. Hade en intressant diskussion med Sufia i ansiktsbokens chatt och åt liiiite för länge vilket gjorde att jag fick det ganska stressigt. Att bussen dessutom gick tio minuter tidigare än vad jag trott orsakade kaos. Jag glömde min lilla hög med minneskort hemma. Från början var det ju meningen att tre modeller skulle fotas, men den ena blev sjuk.

Fotograferingen gick mycket bra, och Märta och Nellie var jätteduktiga! Man behöver knappt säga något, de är så duktiga ändå.

Det enda kan vara typ "nu har ditt hår lagt sig konstigt" eller "ditt bh-band är snurrat", knappt något om deras teknik. Ni får se bilder såfort jag lagt in de på datorn. Fick låna ett minneskort av min fotolärare eftersom jag sprang ifrån mina, så han måste få tillbaka det så fort som möjligt.

Inatt vid klockan 12 bar det av på en liten promenad med tre söta vänner. Vi bråkade om vilka stjärnbilder som var vilka och Sufia såg klart och tydligt att en stjärna var formad som en älg.

Sedan trampade vi sådan där karusell och gungade. Guuuud så smala höfter man behöver ha för att gunga. Men igår behövdes det. OO-tiden ska jag ha fotografering med tre snygga tjejer vid namn Märta, Nellie och Elin. De har fått välja teman och sådant helt själva. Det blir nog awesome! Jag har aldrig sagt att vi är normala. Och vi har nog aldrig varit sådär seriösa.

Vi var förvånansvärt vanliga fjortisbloggare idag. Men eftersom vi bara satt och pillade i varandras rumpor i fias säng så fanns det inte mycket att säga, eller göra i inlägget. Hoppas ni överlever ändå. Vi partajade ju till det lite genom att vara smurfigt blå.

Och jag lovar er, små kära älsklingar, att vi aldrig mer ska göra ett sånt här vanligt videoinlägg. Sjuk bra var vi. Hur som helst så är ju världens bästa låt med som signaturmelodi. Hej och så vidare. Upptäckte att jag skrivit "koldålmar" och inte "kåldolmar" på vad jag inte äter i ett annat inlägg. Det låter ju inte bra alls. Det låter ju dom.. Just nu har jag foto b, och vi har fått en studiouppgift. Att förmedla hur man upplevt tiden på JB i en bild.

Jag har redan skrivit klart min planering och jag har förslag på modeller. Kanske kan påbörja min idé när jag ändå har en fotografering. Det ska bara bli EN bild att redovisa så den måste ju vara perfektis. Tror att jag får sluta ganska snart, så då skyndar jag hem till fia. Ikväll blir det stall. Vi var i Ottenby. Sitter och äter potatischips och kollar tv. Ska även leka med Sufia, numera kallad "Voldemårt". Ska få se hennes nya lägenhet, äntligen.

Wah, så underfint att hon bor typ 1OO meter från min skola. På tisdag ska jag gå upp tidigt för att göra min ljuduppgift samt åka till stallet och rida Corolla. Hon var väldigt stressad sist pga ovädret så jag hoppas att det inte blåser så mycket på tisdag. Men jag älskar sånna hästar, när det händer något.

Jag vill inte ha en häst som går som på räls och aldrig hittar på nåt bus, för då har man ingenting att jobba med. När jag ridit ska jag åka in till skolan för att fotografera tre tjejer i studion. Kommer nog bli skitbra tror jag, alla är så jäkla snygga! Jävlar i hinken vad många nya besökare jag fått. Jag har precis färgat håret. Eller, mamma färgade mitt hår. Jag är inte sådär jättebra på att färga det själv om jag ska vara ärlig. Dock är jag sjukt nervös för hur håret kommer se ut när det torkat nu!

Man häller ju ner innehåll från en tub i en flaska med vätska och skakar om. Mamma och jag tog varsin och när vi skakat klart var innehållet i min flaska gult medan mammas var brunt, som det ska vara.

Haha, tänk om jag får typ lila hår eller något nu..? Vi har skolfoto imorgon också. Alla ser ändå ut som bajsnödiga mongon, det spelar ingen roll hur snygg man var innan bilden togs. Här under är förra årets skolfoto. Hur tänkte den som valde ut den? Den måste ha sagga i hjärnan. Emma Nilsson, one of the Bytings. Sitter och kollar på Idol just nu, när det är slut ska mamma färga mitt hår och sedan ska jag fortsätta skriva lite på min historiauppgift.

Så många duktiga det är med i år! Jag blir kär varannan minut. Älskar fortfarande Moa Lignell väldigt mycket, hon är så duktig att jag dör. Olle Hammar är rätt awesome också.

Åh, alla bara gråter. Jag har inget intressant att skriva just nu, som ni kanske märker. Tänkte bara säga hei. Imorgon har vi samhällskunskap och foto.

Hoppas vi får någon awesome fotouppgift. Hittade detta på ett papper hemma. Ni måste få se, sant ju. Första adjektivet - SMART Fyllans första stadium utmärker sig genom att du plötsligt har blivit en expert på allt som finns i detta universum.

Du vet att du vet allting och du vill förmedla all din kunskap till vem som helst som kan tänkas lyssna. I detta stadium har du alltid rätt, varpå personen som lyssnar alltid har fel. Detta borgar för en väldigt intressant konversation när båda parter befinner sig i första stadiet på fyllan. Andra stadiet - SNYGG Andra stadiet börjar med att du inser att du är den snyggaste personen i hela baren, och att alla andra tycker om dig.

Du kan gå fram till vilken främling som helst, ty de älskar dig och vill gärna prata med dig. Kom ihåg att du fortfarande är smart och kan diskutera vilket ämne som helst med lätthet. Tredje stadiet - RIK Plötsligt har du blivit den rikaste personen i hela världen. Du kan bjuda samtliga barbesökare på drinkar och öl, för du har en pansarbil full med pengar som är parkerad bakom baren. Du kan också slå vad i detta stadiet, och eftersom du fortfarande är väldigt smart så kommer du att vinna alla vad också.

Det spelar ingen roll hur mycket du satsar för du har ju så mycket pengar. Orsaken till att du kan mucha gräl så bekymmerslöst är att du är odödlig. Inget kan skada dig. Du är inte ett dugg rädd för att förlora, ty du fortfarande är smart, rik och otroligt mycket snyggare än dem på alla sätt och vis.

Nu kan du göra vad som helst, för ingen kan se dig. Du kan dansa på bordet för att imponera på dina vänner eftersom ingen annan i baren kan se dig. Du är också osynlig för den person som vill slåss med dig. Du kan gå hem längs gatorna och sjunga så högt du kan, ty ingen kan se eller höra dig, och eftersom du fortfarande är den smartaste personen i hela universum så kan du hela texten på den låt du sjunger. Jag vet att jag alltid ser ut som en korv när någon ska fota mina kläder. Jag ser inte riktigt sådär korvig ut i verkligheten.

Och jackan är tusen gånger sötare irl, plus att den har sötare färg. Rött är en bajssvår färg att fota. Åh, jag är en sån upptagen kvinna. Idag vaknade jag av svåra kissnödighetsproblem vid halv 12, för er som undrar. Var astrött men gick upp iallafall, åt frukost med mamma och pappa och sedan åkte jag, syster och mamma in till Modehuset.

Emmie och jag behövde lite mer vinteraktiga skor, med foder i eller sådär. Förra året hade jag bara mina converse och höll på att dööö. I år har jag bara köpt ett par svarta skor med kort svart klack, men de vill jag inte gå med i snön.

Hittade ett par svarta fina stövlar med gosigt foder i, ett par låga svarta kängor som man kan ha till allt plus ett par fodrade kängor med väääärldens gosigaste ull inuti. Åkte även in till stan för syster skulle köpa ett linne på Monki. Har ett par i samma modell men vill ha en mörkare färg, men de finns aldrig i butik. Får väl beställa hem de istället. Den kostade men mamma hade massa kuponger så att jag fick den för kronor. En extreeeeeemt gammal hästbild.

Ni ser ju "loggan" också, sjukt snygg. Nu är klockan lite över 1 och jag ska snart sova. Imorgon ska jag vara jäävligt effektiv men ändå hinna sova ut.

Det är iallafall min plan. Jag ska färga håret, välja ut kläder till måndag då det är skolfoto, försöka göra två skoluppgifter färdigt, packa ridkläder i en påse samt städa min garderob. Att städa garderoben vet jag inte om jag hinner. Hoppas inte det, haha. Det är kaos kaos kaos i min garderob.

Hittar knappt underkläderna längre. Får snart börja gå naken.. Nä, men ska göra om i garderoben snart. Sätta dit hyllor istället för att ha en stor back där osv. Sufia åkte hem till sin man för en stund sedan. Nu är jag ensam och övergiven.

Funderar på om jag ska hämta baguette i köket. Sen blir det att somna till en film. Det blev inte alls sådär många bilder och filmer som vi lovade.. Jag är hyperaktiv och leker med Sufia. Vi dunkar Håkan och saknar Siesta. Men vi ska gå nästa år, det har vi redan bestämt. Bara vi två, det är liksom en helig festival. Fast isåfall ska vi byta design och sådär. Och jag kommer fortfarande ha kvar denna blogg såklart!

Men ni får hänga på dit och läsa den bloggen också. ÅÅH, nu kom Hakkuna Matata på min spotifylista. Sånt man blir glad av. På stationen hämtar farmor och farfar mig och sedan bär det av hemmåt för pizzaskiva med Sufia och mina förfäder. Eller kräftskiva med kräftbajs och ändtarm om man tycker att det är gott.

Vilket man inte gör. Vi ska ta massa bilder åt er samt göra en av våra {ö? Bara för er skull. Jag sov lite för länge idag, men vi gick och la oss vid typ 3. Men nu har systemet stängt så jag kan inte köpa kiwicider.

Inte för att jag brukar kunna köpa kiwicider på systemet eftersom jag inte är 2O, men jag kan inte tvinga mamma eller Simon att göra det åt mig. Tvingas dricka vanlig tuff dricka eller läsk.

Fick inte leka med älskipälski mycket alls. Kom igår, åker idag. Men vi ska leka tisdag-onsdag också bestämde vi. Nu ska jag göra mig i ordning lite. Jag uppdaterar nog sen. Tänkte titta in för att berätta att jag nyss satte mig på ett chips. Jag är verkligen sjuk i huvudet. Varför läser folk min blogg? Jag måste ju framstå som extremt mentalt ostabil.

Vilket jag förmodligen är. Just nu har jag en mygga som försöker ta sig in i näsan. Det kan ju vara trevligt. Om man är en mygga som gillar snor. Kanske inte om man heter Sufi och har insektsfobi {det är så illa att jag inte ens kan döda en blomfluga. Men om jag låter den flyga in i näsan så kan jag krossa den med min starka näsmuskel. Som jag inte har.

Jag är verkligen konstig. Jag märker det först efter att jag skrivit ett inlägg. Då tänker jag "herregud, är jag verkligen så sjuk? Faktiskt så är jag det, och jag tror inte att jag kan ändra det. Men det är ju härligt med lite sjukhet. Eller vad man ska säga. Jag pratade nyss med Simons kompisar på Skype. Lite som att åka Uppskjutet, skräckblandad förtjusning.

Den ena vill se mig i stora handskar, hur jag nu ska tolka det. Jag började skratta helt hyperaktivt och ylade saker i falsett som ingen förstod.

Han sa bara "ni har traumatiserat min flickvän för livet" och såg på mig en stund. Han är nog van nu. Vi har faktiskt 23 månader på tisdag. Och innan oktober kommer september. Som det är nu.

Och innan 24 kommer Hej jag heter Sufi och tycker om att äta på Sufias hunds leksak. Som för övrigt är en hund vid namn Dicken. Få nu inte fel bild av mig är ni söta. Här är videon på mig när jag dansar till Lejonkungen för länken jag la upp igår funkade inte.

Jag snackar under hela filmen också, verkligen helt fascinerad. Jag är ju som jag är. Här är lite av de allra första bilderna jag tog på Emmie. Så mycket man skulle ändrat nu i efterhand, i redigeringen också såklart. Jag har originalbilderna på externa någonstans, så får väl gå igenom och redigera om några stycken när jag har tid.

I vintras någon gång när Sufia sov hos mig vaknade hon först. Eftersom hon är en ond liten dvärg försökte hon väcka mig med sms. Det hon inte visste var att jag sover med öronproppar för att stänga ute eventuella snarkningar. Sms från Sufia inom loppet av 6 minuter. Nu är jag vaken. Jag vet att du vanligtvis inte vaknar av vibrationer.

Men det skadar ju inte att försöka Det är lite glest med nya bilder på min blogg. Eftersom jag är så snabb och effektiv har jag inte lagt över något oredigerat på Ruben än, så har bara det gamla vanliga. Har kommit hem till Simon nu och vi åt gyros. Kan bara stanna tills imorgon, då blir det kräftskiva! Ska ta massa bilder, lovar. Och göra nån bloggfilm med Sufia. Det kommer bli fint.

Jag ska försöka fixa "jag saknar dig" och "hur många lingon finns det i världen" tills hon kommer imorgon, så att vi kan gråta floder. Fast hon gråter aldrig till film. Jag för oss båda gråter till alla filmer. Det är sånna där vi är. För några veckor sedan var farmor och farfar här på middag. Vi åt potatisgratäng och kött. Fan vad hungrig jag blir. Iallafall, detta var typ två dagar efter att jag fått kameran, så jag sprang runt som en yr höna.

Varför säger man annars "som yra höns? Här kommer några bilder! Jag och farmor satt och pratade och lekte med knubbis i gräset, och så märker jag att Emmie står med min kamera och fotar oss. Jaha, här tar man sig friheter. Här var det livat. Lika livat som på en livlös plats. Jag ska strax sova, men just nu cancerhostar jag. Har börjat göra det varje morgon och kväll. Skitjobbigt för jag kan varken andas eller sova.

Det är torrhosta eller vad man ska kalla det, alltså det händer inget när jag hostar men jag måste hosta för att överleva. Du vet vad jag menar när jag säger sladdrigt. Jag har precis duschat och gjort mig bebislen. Alltså det gör ont att få gåshud. Så nu ser jag ut som en jättestor ananas. Men det är charmigt! Seeen har jag varit extra kreativ och målat mina naglar i två färger. Och nu menar jag inte varannat finger blått, varannat lila som på dagis, utan halva nageln är vit och halva är svart.

Hur fancy är inte det? Jag ska tala om hur fancy det är. Det är superduperfancy och en halv. Det är ganska mycket på fancy-skalan ska jag tala om för er. Nä, vet ni vad.. Där har vi ju manvän och sötejöns. Live från Liseberg dessutom. Åh längtar till min praktik. Han läser min blogg ibland, så hej Mattias. Att vara heltokig är inget dåligt, så bli inte upprörd. Väldans lärorikt och roligt att vara där.

Och så har han ju en snygg kamera också. Faktiskt så har han ganska många snygga kameror, men nu syftade jag på Hasselbladen.

Ska dricka te med mamma snart så att monstrena i min hals försvinner. Lite så känner jag. Alla har väl sett klippet på mig när jag är 1 år och dansar till Hakkuna Matata i blöja och vinterkängor 50 cm från tvn? Länk till det finns här iallafall. Det är en syn för livet. När jag var yngre var allt Lejonlungen. Tandborstmugg, sänglampa, tallrik, bestick, täcke osv.

ESCORT I LUND ESCORT HOMO PIGER COPENHAGEN